11 Jan

De creatieve wolven gaan online!

identimo online website grafisch services
De creatieve wolven gaan online!

Koppen zwarte koffie, hysterische lachkicks, verwaarloosde vrienden en vele netwerkborrels later hebben wij het voor elkaar! www.Identimo.nl is online en we hebben meteen een aantal leuke projecten afgerond. 

Toen wij als twee freelance grafisch ontwerpers besloten samen verder te gaan en het ook meteen te gaan netwerken vanuit onze nieuwe naam, wisten wij nog niet precies wat er op ons af zou komen. We hebben in de tijd dat we nog geen visitekaartjes en website hadden meteen een aantal super leuke opdrachten gekregen die we met beide handen hebben aangegrepen. De rest kwam later wel. Nu is het dus zover, iedereen mag het zien!

Waarom creative wolves?

Wij noemen onszelf de creative wolves van Identimo omdat we ons willen afzetten tegen de massa. Elk ontwerpbureau doet in onze ogen hetzelfde. Er wordt weinig geluisterd naar de wensen van de klant en er wordt vaak een mening doorgedrukt. Onnodig kosten maken om vooral maar te verdienen. De hele reclame cultuur is volgens ons dus 1 grote schapen kudde die elkaar volgt.

Wij willen daar vanaf. Bij ons ben je part of the family. Zodra je je bij ons aansluit bij ’de roedel’ zorgen we dat je op creatief gebied sterk staat. Wij vormen onze eigen wolfpack! Durf jij je ook aan te sluiten? 

 

 

Skypen met Identimo