Grafisch vormgever rotterdam

Op zoek naar een grafische vormgeving in omgeving Rotterdam? Wij zijn jouw creatieve team! We willen graag zoveel mogelijk enthousiaste ondernemers helpen aan hun grafische vormgeving. Dit kan een huisstijl zijn, webdesign, een socialdesign of een social media campagne. Ook hebben wij cd hoezen, animatie video’s, illustratie en photoshop design in ons portfolio. Als designers hebben we alles al een keer gemaakt en is voor ons de kunst on blijven vernieuwen en ontdekken. Wij oefenen ons vak als grafisch ontwerper met veel passie uit.

Wij hebben een aantal Rotterdamse klanten waar wij erg blij mee zijn! Voor ons is afstand absoluut geen probleem. Zo hebben wij laatst de volledige rebranding van Groenendaal transport gedaan! Daaronder valt de huisstijl, webdesign, socialdesign, advertenties, vrachtwagen bestickering, bedrijfskleding en fotografie.  Wij werken graag voor onze Rotterdamse klanten! Dus bent u opzoek naar een grafisch ontwerper uit Rotterdam, dan staan wij u graag te woord. Wij bieden naast grafisch ontwerp ook webdesign en op maat gemaakte social media pakketten.
Identimo werkt als grafisch design bureau ook vanuit Rotterdam. Als creatieve wolven is ons territorium om met creatieve oplossingen te komen op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en social media.

Dus bent u opzoek naar een grafisch design bureau in Rotterdam? U bent welkom bij Identimo!