Webdesign in Amsterdam

Webdesign is een belangrijk onderdeel van het op de kaart zetten van jouw merk, dienst of bedrijf. Over het webdesign moet goed worden nagedacht en moet aansluiten op jouw wensen en je boodschap. Wij zijn een webdesign bureau die niet alleen de laatste trends volgen op webdesign gebied, maar zorgen er ook voor dat de website op de juiste manier is vormgegeven om beter zichtbaar op Google te zijn. Als jij je dienst of merk op de markt wilt zetten, is het goedgevonden worden op Google een zeer belangrijk onderdeel. Wij kunnen een all-in optie bieden, waarbij het webdesign verzorgt wordt, evenals de vindbaarheid van uw website. Websites kunnen op het oog snel worden opgezet met een template die door meerdere bedrijven gebruikt wordt. Hier zit in de praktijk vaak veel werk in omdat er volgens een vaste template gewerkt wordt. Zo kan er niets naar eigen inzicht gecreëerd worden. Wij ontwerpen op maat gemaakte cms websites waarbij alles origineel voor jouw bedrijf gecreëerd en ontworpen wordt. Deze websites kunnen gemakkelijk worden bijgehouden zonder enig verstand van html te hebben.  Er zijn vele mogelijkheden en voor elk budget een passend voorstel.

Je kunt nu overal, met een druk op de knop, een website online hebben. Vaak is het toch nét niet helemaal lekker naar je smaak en laad het extreem langzaam, door alle extra functionaliteiten in de template die jouw website niet nodig heeft.  Ook komt er bij een website veel meer kijken dan een mooie template. De fotografie moet kloppen, het concept van het product/bedrijf moet duidelijk naar voren komen, de communicatie moet duidelijk en helder zijn, de vindbaarheid en gebruikerservaring moet subliem zijn. Wij kunnen dit voor jou uit handen nemen! Kies voor een webdesign bij Identimo als je : geen 13 in een dozijn template wil,  goed gevonden wilt worden op google, speciale wensen hebt of een huisstijl wilt matchen met de website. Neem contact op voor meer informatie.

Mocht u buiten een nieuwe website ook willen werken aan uw socialdesign of social media marketing dan bent u aan het juiste adres. Met een website alleen bent u er niet, de social media moet ook up-to-date zijn . Dit combineren met elkaar en hier uitgebreid advies voor krijgen. Een nieuwe op maat gemaakte social media strategie en een socialdesign die meegaat met de laatste trends, is wat Identimo als grafisch design bureau ook te bieden heeft.