28 jun 2017

Deze week heeft Identimo weer leuke interessante mensen ontmoet. Identimo was woensdag op de borrel van ‘de Goaldiggers club. Locatie: de rooftop lounge van het altijd charmante W hotel. Hier werd een Woman on top borrel gegeven met allemaal creatieve en ondernemende vrouwen. De vibe was prima. Wij voelde zelfs een Gin en tonic momentje opkomen. Ten slotte hadden we misschien wel wat te vieren.. (hierover later meer;) Zo gezegd, zo besteld.

 

We hebben leuke nieuwe contacten ontmoet. Een ontzettend gaaf concept van Marina (majem.nl) die hippe regenjassen verkoopt. Een origineel ontwerp, waarbij ZELFS ik mezelf wel buiten zou vertonen met een regenjas. Anissa kwam erachter dat deze openritsbare regenjassen ook prima zou werken als paardenjas. (regenjas over het zadel).  Ook kwamen wij Demy tegen van Taurú. (tauru.nl) Zij verkoopt hoge kwaliteit leren tassen, ontwikkeld in Portugal, in een originele diamant vorm. Ze heeft al genoeg tegenslagen gehad met het produceren van deze tassen. Toch blijft zij doorgaan en blijkt haar droom nu toch de waarheid te worden. Dat kunnen wij zeker waarderen!

Ook hadden wij begin van de week een afspraak  met Miguel van J.U.I.C.E promotions. Wie kent de plastic gele tuinkabouters nog, die je ineens overal in de stad zag staan? Dit was een zeer succesvolle guerrilla campagne uit 2006, in opdracht van Tele2. Nog steeds is dit één van de bekendere campagnes in de reclamewereld. Erg leuk om de enthousiaste ondernemer achter dit promotie bureau te spreken, die al 14 jaar overeind blijft staan. Dankzij een flinke portie doorzettingsvermogen.

FacebookTwitterLinkedIn