29 jan 2020

Wat is er altijd bij ons op kantoor aanwezig, is soms hijgerig, maar is wel zacht en ook heel erg gezellig?

Klopt. Een hond. Wij hebben deze week weer een hoop oppas identidogs op kantoor gehad. Ze horen er ondertussen helemaal bij. Wat is verder deze maand gebeurt? Behalve de identidogs, kopjes koffie, tosti’s en aanschouwen van regenbuitjes, wordt er ook nog gewerkt bij Identimo. Wij hebben weer leuke mensen ontmoet en veel creatieve uitdagingen aangepakt.

Baniti

All-in marketing bureau Baniti is een netwerkcontact van ons, met wie we graag samenwerken. Zij bieden een betaalbaar all-in pakket en wij leveren hier graag het  ontwerp voor. Ook verzorgen wij voor Baniti hun wekelijks Instagram wall. Deze ontwerpen wij en plaatsen deze vervolgens op gunstige tijden en met de juiste tekst en hashtags. Bekijk hier een voorbeeld van het design van zo’n Instawall.

Nieuwe stagaire

Wij hebben al best een tijdje twee stagaires in huis: Angela & Isis. Van het grafisch lyceum Utrecht en mediacollege Amsterdam. Nu is het weer tijd voor een nieuwe stagair: Avedis! We kunnen wel zeggen dat het een volhouder is. Met een drukke werkdag, vergeten wij wel eens nieuwe stage aanvragen te beantwoorden of terug te bellen, maar Avedis heeft dagelijks gebeld om ons over te halen voor HEM te kiezen! Die ambitie kunnen wij als kleine studio zeker waarderen!

Comhan

Zoals jullie weten, neemt Comhan ons marketing pakket af. Hierbij nemen wij maandelijks voor een vast tarief alle grafisch ontwerp taken over. Hier hoort een heel uitgebreid aanbod bij, zoals ontwerpen van brochures, social media content, advertenties, magazines EN het ontwerpen van een beurstand. Dat is toch wel 1 van de meest uitdagende opdrachten die wij elk jaar moeten verzinnen en ook uitwerken. Hier zie je het beursstand design voor de Polyclose beurs in Gent.

247 Spice

Wij hebben al een tijdje contact met Koen van Tyn van de radioshow 247 Spice. Dit was tot voor kort een live streaming dienst die je online kon beluisteren. Maar Koen is een ambitieuze man, 247 Spice is nu ook te beluisteren in de ether! (op 90.1 FM) Het leukste is dat Identimo de social media pagina’s van Spice bijhoudt en ook zijn wij met een gloednieuwe en origineel ingesproken reclamespot te horen op deze radiozender!

Organzing Education

Organizing education is de partner in organisatie en educatie. Onder leiding van Merel Nip, worden er educatieve en informatieve lesprogramma’s neergezet en vormgegeven. Voor dit interessante bedrijf hebben wij een restyle gemaakt van de huidige vormgeving. Wij hebben een nieuw logo ontworpen en de rest van de business identiteit ontwikkeld. In het oude logo zat een leercurve, dit concept hebben wij ook in het nieuwe logo verwerkt. Een curve in de letters met een spreekwolk. Dit staat voor de open communicatie  die zij hanteert.

No Fairytales

Onze fijne nieuwe bovenburen No Fairytales, verkopen heerlijke gezonde groente wraps. No Fairytales is al een tijd te koop in de meeste supermarkten als gezonde vervanger van normale wraps of andere snelle snacks. Zij hebben een leuk hip stijltje op social media en op de verpakkingen van communiceren. Aan ons gevraagd om een aantal leuke,snelle stopmotion animaties te maken. Deze animaties konden zij inzetten op de social media pagina’s van No fairytales. Wij hopen op een lange samenwerking met  dit leuke (en lekkere) concept.

Noordje op het water

Noordje uit Amsterdam Noord is een superleuk (en supernodig) initiatief, waarbij kansarme kinderen de kans krijgen op een leuk uitje. Het stijltje van Noordje is uiteraard op kinderen gericht. Vrolijk, kleurig en veel illustratie. Wij werken gevraagd om voor het unieke uitje: ‘Noordje op het water’ een mooi gebundeld fotoboek te ontwerpen, in magazine style.

FacebookTwitterLinkedIn