22 aug 2019

Woow ok.. dat was even schrikken!

Ga ik presenteren in een zaal vol ondernemers en werkt mijn presentatie ineens niet! AHHH!

Ergste nachtmerrie toch? Nou viel mee.. alles kwam goed omdat ik gewoon door bleef praten. Maar leuk is anders natuurlijk;)

Ik ga elke week op donderdag ochtend (vanaf 7:00 uur) naar BNI in Amstelveen om te pitchen voor zo’n 30 tot 50 ondernemers. Mijn ervaring met BNI? Positief! tja.. het is behoorlijk uit mijn comfortzone , maar nu ik gewend ben om mijzelf en Identimo te presenteren, zijn de bibber handjes wel verdwenen. Ook heb ik een behoorlijk netwerk opgebouwd door BNI en daarbij ook mijn omzet verhoogd. Dit maakt dat ik iedereen kan aanraden om het gewoon een keer te proberen.

Dit is meteen een mini vlog try out voor Identimo. Bekijk hier de vlog met mijn blunder

Zitten er ook ondernemers in mijn netwerk die graag een keer willen komen pitchen voor een groep ondernemers (gemiddeld 30-50 ondernemers) en meteen willen genieten van een lekker ontbijtje? Stuur mij even een berichtje dan geef ik je op als bezoeker! BNI Is een netwerkomgeving, waar je omzet kunt genereren doormiddel van een wekelijkse korte pitch, netwerken voor en na het event en kans op aanbevelingen van medeondernemers. Het feit dat het zo mega vroeg is, maakt dat iedereen serieus met netwerken bezig is. Ik haal hier al een behoorlijke omzet uit.

Voeg mij meteen toe op Linkedin

 

 

Klik op de video hieronder  om mijn mini presentatie te bekijken

 

FacebookTwitterLinkedIn