30 maa 2020

Vlakbij NDSM-werf achter de ADAM tower. Je hebt een eigen ruimte op de begane grond, tegenover het water en voorbijvarende bootjes. Je kunt klanten via je eigen ingang ontvangen.

Computer mee, inpluggen en je kunt aan de slag! 24/7 toegang. Ook optie tot vergaderruimte en parkeerplaats (die kun je erbij huren).

Niet geheel onbelangrijk: wij zijn een groeiend grafisch ontwerp bureau en zijn vaak opzoek naar grafisch ontwerpers, webdesigners en andere creatieven om eventueel mee samen te werken. Dus onze voorkeur zou wel een ander creatief bedrijf zijn. Maar staan ook zeker open voor andere type branches.

Bekijk hieronder de huuropties:

Optie 1: Eigen ruimte

€ 650 euro per maand incl.

Je deelt met ons een eigen keuken, toiletruimte en opslagruimte. Daarnaast heb je je eigen afgesloten ruimte met glazen tussenwand. Inclusief twee bureautafels en bureaustoelen en eigen vergadertafel met stoelen. Je kunt in dit pand ook gebruiken van de kantine en ruim dakterras voor je bezoek.

De huurlasten zijn € 650 euro per maand incl. g/w/l en internet. Wij hebben ook een lekkere espresso machine staan waar je gebruik van kunt maken. Het gaat om een flexibel contract maandelijks opzegbaar.

Helaas heeft onze huidige kantoorgenoot opgezegd door de corona crisis

Optie 2: Flexplek

€ 225 euro per maand incl.

Het is inpluggen en gaan! Een mooi uitzicht, veilig afsluitbaar. Bureautafel en stoel staat klaar, scherm ook. Er is koffie en thee aanwezig.  Je kunt in dit pand ook gebruik maken van de kantine en ruim dakterras voor je bezoek. Er is 24/7 toegang.

 

Zie hieronder wat foto’s voor sfeer impressie.

Ook hebben wij regelmatige lieve oppashondjes over de vloer die ons een dagje gezelschap komen houden.

Heb jij interesse? Stuur ons een mailtje via info@identimo.nl of bel op 020-7579090

FacebookTwitterLinkedIn