Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Flair – shop & smile

Wij kwamen bij Sanoma terecht via ons netwerk contact; Frank Fisser. Hij is sinds kort interimmanager voor Flair. Zijn idee was om het blad Flair online te trekken, om zo een grotere doelgroep aan te spreken. Dit wordt gedaan doormiddel van een ‘Shop & Smile’ website, die aan het merk Flair gehangen kan worden. Dit online forum zal interactief worden voor de leden. Als dit idee aanslaat wordt het concept doorgevoerd naar alle andere bladen van Sanoma (de Linda, Cosmopolitain, Donald Duck etc.) Wij werden een dag van tevoren (!) gebeld om een logo te creëren voor dit concept. De opdracht: Er moet Shop&Smile in de titel staan. Het moet gebruikt worden voor verschillende uitingen en het moet aan elk blad van Sanoma ‘gehangen’ kunnen worden.

Een beetje bijschaven en het logo zou in de volgende editie van Flair gepresenteerd worden! Natuurlijk zijn jullie er als eerste bij, dus hier is hij dan: Het Shop & Smile logo.

 

FacebookTwitterLinkedIn

Zwangerschapsverlof!


Let op: Vanaf 01-11-2021 t/m 01-04-2022 ben ik met zwangerschapsverlof.

Tijdens mijn afwezigheid zal mijn mail worden doorgestuurd naar: Stu&dio zij zullen tevens ook de telefoon opnemen en mijn projecten overnemen.

Geen zorgen, u bent in goede handen! 😉 

 

This will close in 10 seconds