Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Galapagos Island Hoppers

Voor Galapagos Island hoppers hebben wij een nieuwe huisstijl mogen ontwikkelen. Na veel research gedaan te hebben over de Galapagos eilanden en met de wens van de klant Turquoise te gebruiken zijn wij uitgekomen op dit ontwerp. De dieren die in het logo voorkomen zijn ook echt op het eiland te vinden. Zwemmende leguanen, zeepaardjes en de octopus staan present voor de prachtige duikomgeving. Daarnaast hebben wij ook gekozen dit te mixen met goud. Omdat het vrij luxe reizen zijn en niet voor elk budget weggelegd. Mensen gaan er echt naartoe als zij bijvoorbeeld een honeymoon hebben. Of hebben er jaren voor gespaard.

Naast de huisstijl mochten wij ook een ontwerp maken voor de website. Deze is nog in ontwikkeling door een andere partij. Maar het ontwerp zelf zijn wij erg trots en tevreden op. Het straalt precies het juiste gevoel uit wat wij wilde bereiken.

 

 

FacebookTwitterLinkedIn

Zwangerschapsverlof!


Let op: Vanaf 01-11-2021 t/m 01-04-2022 ben ik met zwangerschapsverlof.

Tijdens mijn afwezigheid zal mijn mail worden doorgestuurd naar: Stu&dio zij zullen tevens ook de telefoon opnemen en mijn projecten overnemen.

Geen zorgen, u bent in goede handen! 😉 

 

This will close in 10 seconds