Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Hortiheroes

Hortiheroes bestaat uit tien bedrijven die hun handen ineen hebben geslagen voor een platform voor inspiratie en verbinding. Dit platform dient voor het zichtbaar maken van de toekomst van de glastuinbouw. Dit platform verdeeld zich in twee belangrijke sectoren. Het hortiheroes Startups platform die startups verbind , de Academy die trainingsprogramma’s biedt en Arena voor oplossingen en ontwikkelen van talent.

Aan ons was de opdracht om een nieuw logo te ontwikkelen en een website. Het logo hebben wij een echte superhelden vibe gegeven. Hier is gekozen voor de Nederlandse kleur oranje in combinatie met groen.  Een lekker frisse en opvallende look! Hierna hebben wij de website op maat ontworpen en de vernieuwende aanpak van Hortiheroes hierop gecommuniceerd. Wij hebben ook alle iconen en illustraties die door de website staan ontworpen en aangepast naar de huisstijl. Al met al een opvallend geheel geworden!  De klant was blij met de resultaten en ze zijn op dit moment bezig met een aantal leuke nieuwe projecten. We zijn ook op de grote pitches presentatie geweest, een mooie dag en inspirerende dag vol groene ideeën.

http://www.hortiheroes.com/

FacebookTwitterLinkedIn

Zwangerschapsverlof!


Let op: Vanaf 01-11-2021 t/m 01-04-2022 ben ik met zwangerschapsverlof.

Tijdens mijn afwezigheid zal mijn mail worden doorgestuurd naar: Stu&dio zij zullen tevens ook de telefoon opnemen en mijn projecten overnemen.

Geen zorgen, u bent in goede handen! 😉 

 

This will close in 10 seconds