Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Amgen is één van de grootste onafhankelijke medische bedrijven van de wereld. Amgen wilde een event organiseren, via BemyApp, waarbij programmeurs en creatieven zich konden opgeven voor een hackaton. Het hacken van een nieuwe aanpak voor de medische wereld. Een uitdagende opdracht! Een hackaton houdt in dat er verschillende partijen samenkomen, zoals programmeurs, ontwerpers en marketiers, om 24 uur achter elkaar een probleem te ‘tackelen’ ookwel te hacken. Dit team presenteert aan het einde van deze periode het concept en een kleine uitwerking hiervan aan de jury. Degene die wint, mag dit concept echt uitvoeren.

Natuurlijk is er veel grafisch materiaal nodig op zo’n dag, maar ook voorafgaand van het event. Denk aan tickets, online folders, inschrijfpagina. Wij hebben ook de complete huisstijl, banners en website en design voor de t-shirts voor dit event verzorgd. Zie hiernaast een paar foto’s van de resultaten.

Wij hebben een ontwerp voorstel gemaakt voor het festival Parels van de stad. Helaas is deze niet doorgegaan. Maar nog steeds leuk om te laten zien! Ook posters en flyers voor feesten en evenementen kunnen wij verzorgen.

Voor het feest wat maandelijks gevierd word in club NYX in Amsterdam, hebben wij een nieuw flyer ontwerp gemaakt. Het ging hier om het bijschaven van een bestaand design. We hebben een vrij verouderd ontwerp bijgeschaafd en in een moderner jasje gestoken.

Recoding aviation was een grote en internationale hack voor duizenden programmeurs, die allemaal hard hebben gewerkt om binnen een korte tijd met een briljante oplossing ter verbetering van vliegvelden te komen. Wij moesten met spoed een complete huisstijl verzorgen voor dit event. Ook al het ontwerpwerk wat hierbij hoort. We hebben o.a de t-shirts ontworpen, de website, de cheque en alle batches en bewegwijzering tijdens het event.  Het was hard werken, maar de resultaten waren cool en iedereen was tevreden! Uiteindelijk hebben er zes landen meegedaan aan dit event, dus is het nog steeds één van de meest internationale events waar Identimo voor heeft gewerkt.

Design logo/banners/t-shirts & website door Identimo
Organisatie & brein : Lisa Stamm

http://www.recodingaviation.com/