Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Wij hebben een nieuw huisstijl mogen ontwikkelen voor CSH (Chauffeur Service Holland) Dit luxe taxibedrijf had nodig een uitstraling nodig die echt bij ze paste. Ze bieden limousine diensten aan, private tours maar ook airport taxi transfers voor het bedrijfsleven.

Aan ons de taak om van een nieuw luxe logo te voorzien. Wij zagen dat CSH onder andere rijd voor Louis Vuitton en zijn zo op de inspiratie gekomen om echt een beeldmerk te maken met de letters C S H. Als je goed kijkt zie je deze letters erin terug. Daarnaast zie je ook dat de belijning van de weg terug komt in  het logo (de streepjes onder chauffeur service holland).

Ook hebben wij een folder gemaakt in de nieuwe huisstijl met de juiste kleuren. Al met al een leuke opdracht om aan te werken!

 

Wij hebben een ontwerp voorstel gemaakt voor het festival Parels van de stad. Helaas is deze niet doorgegaan. Maar nog steeds leuk om te laten zien! Ook posters en flyers voor feesten en evenementen kunnen wij verzorgen.

ZekerTerug is een app waarbij je je items zoals telefoon, tas, laptop of sleutels op een simpele manier kunt terug vinden en contact kunt krijgen met de vinder. Wij hebben voor ZekerTerug de illustraties voor de animatie/uitleg video gemaakt. Ook hebben wij het hele design voor de achtergrond van de applicatie ontworpen en de huisstijl. Tevens de verpakking waar de items in kwamen te liggen, het concept en design. ZekerTerug is helaas niet meer life.