Grafisch ontwerp in Amsterdam

Opzoek naar een grafisch ontwerp bureau uit Amsterdam?

Identimo creative wolves zit gevestigd in Amsterdam Noord. We zitten in een kantoor met uitzicht over het kanaal, dus meer gerust met je boot aan. Wij werken met een creatief team van grafisch ontwerpers, motion designers, webdesigners, social media creatives, DTP-ers, fotograaf, programmeur en advertentie manager. Je kunt bij ons dus terecht voor al deze onderdelen en de gehele branding uit handen geven. Wij kunnen meedenken met het hele proces van je bedrijf op de markt zetten, met als uiteindelijk doel om meer sales te genereren.

Onder grafisch ontwerp valt alles wat nodig is om het merk of product te communiceren. Bijvoorbeeld een huisstijl, video/animatie , advertentieflyer, brochureuitnodiging,  het ontwerp voor een verpakking, ontwerp van een banner , het creatieve design van een cd hoes en ontwerp van een t-shirt of bewerken van foto’s. Grafisch ontwerp is onze specialiteit! We hebben veel ervaring met onder druk werken voor beurzen en andere grote events. Ook hebben we al vele start-ups geholpen aan de perfecte lancering van hun nieuwe product of dienst. U kunt alles aan ons uitbesteden; van de marketing achter het merk, tot het design en de social media bijhouden.

Op het gebied van socialdesign maken wij content voor alle socialmedia pagina’s. We creëren mooie visuals, passen nieuwe campagnes toe en zorgt dat u beter opvalt tussen concurrentie. Socialdesign is een breed begrip. Hier vallen ook stopmotions, inhakers en op maat gemaakte visuals onder. Neem eens een kijkje in ons portfolio als u nieuwsgierig bent geworden/