Verrassend

Creatief.

Identimo geeft ZZP’ers en kleine en middelgrote organisaties het grafische gezicht dat bij ze past.

Op een creatieve manier leg ik het hart van jouw bedrijf bloot, in de vorm van een uniek, aansprekend en onderscheidend logo of huisstijl. 

Een basis om op terug te vallen en vleugels om mee te vliegen. Maar vooral verrassend, recht uit het hart en altijd met een knipoog.

Design is the silent ambassador of your brand.”

Anissa Jakoury

Brand designer & Eigenaar

Als je voor Identimo kiest, kies je voor Anissa Jakoury. Ontwerpen zit haar in het bloed. Toen ze als 16-jarige bij een lokale copyshop visitekaartjes afdrukte, dacht ze bij ieder logo ‘Dit kan ik beter’. Zo gedacht, zo gedaan. Anissa startte met de opleiding mediavormgeving en wist al bij haar eerste stage zeker ‘ontwerpen is mijn ding’.

Bijna twintig jaar later klopt dat nog steeds. ‘Ik kan tot in de eeuwigheid ontwerpen. Gewoon, omdat het nooit voelt als ‘werk’. Het liefst ontwerp ik voor verschillende bedrijven en branches zodat mijn creativiteit en soms niet te doordringen mind geprikkeld blijven’.

Die mind zorgt weleens voor verwarring bij een eerste ontmoeting. Het creatieve proces dat hoort bij het bedenken ontwerpen van een passend logo, speelt zich vooral af in Anissa’s hoofd. Dat komt soms afwezig over, maar na een kopje koffie, sterk en zwart, merk je vanzelf dat het tegenovergestelde waar is!

Sanne Kersens

Graphic designer & Illustrator

Sanne Kerssens werkt sinds kort bij Identimo. Nadat zij haar stage succesvol heeft afgerond is zij in dienst gekomen voor ons. Sanne werkt 2 dagen per week aan mooie huisstijlen en tevens is zij ook een hele goede illustrator! Sanne is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als Illustrator. Wij zijn blij met dit creatieve talent in ons team. 

Joey Verhage

Stage graphic design

Joey is stagiair graphic design bij Identimo. Student op het Mediacollege in Amsterdam waar hij de opleiding Mediavormgever doet. Naast het ontwerpen neemt hij de uitvoerende opdrachten op zich waar hij de rest van het team mee ondersteunt. Joey’s doel is om zijn ontwerp vaardigheden te verbeteren, geen betere plek dan Identimo!

Sofie Kleefstra

Organizer & Assistent

Sofie is ook ondernemer. Een met een bedrijfskundige achtergrond en grote passie om andere ondernemers te helpen bij het efficiënter maken van werkprocessen. Zo ook Identimo. Achter de schermen kijkt Sofie met een scherp oog naar de administratie en het mailverkeer van Identimo. Als het beter kan, zorgt zij ervoor dat het gebeurt. Het zou dus goed kunnen dat je als (potentiële) klant van Identimo mail van Sofie ontvangt.  Je kunt maar beter meteen weten bij wie je terecht kan met administratieve vragen, toch?