Verrassend

Creatief.

Identimo brengt de identiteit van organisaties op een
creatieve manier tot leven. We geven organisaties een
vliegende start en een stevig fundament door een
onderscheidende grafische uitstraling te bedenken
bij wat hen drijft: verrassend, recht uit het
hart en altijd met een knipoog.

HEMA

Wie kent HEMA niet? Écht HEMA. Dat zijn ze als sinds 1926. Al die tijd is HEMA een ijzersterk Nederlands merk. De producten zijn van goede kwaliteit, hebben een uniek ontwerp en zijn scherp geprijsd.

Missie: Een beter alledaags leven in een mooiere wereld.

Bij HEMA kom je voor producten die je op álle momenten in je dagelijks leven nodig hebt. Vertrouwde producten die je steeds opnieuw gebruikt en waar je je aan hecht. Die onderdeel uitmaken van oude en nieuwe tradities. Met Nederlandse kijk op het dagelijks leven is het HEMA assortiment is uniek zij proberen waardevol te zijn voor élke klant. 

Producten waar je blij van wordt. HEMA ontwerpt ze met liefde, zodat hen klanten er daarna hopelijk met diezelfde liefde van kunnen genieten. En zij richten zich op producten die langer meegaan. Daarom kiest HEMA nadrukkelijk voor kwaliteit en neemt steeds meer afstand van de wegwerpmaatschappij. Zo helpen zij hun klanten bij een duurzamer dagelijks leven.

ECHT HEMA ”

Wat heb ik voor HEMA mogen ontwerpen?

Wij maakten voor HEMA inhakers, (product) posts, visuals, motion graphics, illustratie, product fotografie en bedachten social concepten voor de Facebook pagina van HEMA. Vooral de inhakers van HEMA zijn zeer populair, lekker Nederlands en ECHT HEMA! 

Wij vinden het ontzettend leuk om ze te bedenken en te kijken hoe de fans erop reageren. De beste inhaker tot nu toe was van koningsdag 2016 (vandaag ondersteunen we het koninklijk paar). Deze werd ook afgebeeld in het AD en de Linda. Wij zijn trots om ons werk voor dit typisch Nederlandse en ijzersterke merk aan ons portfolio toe te voegen.

Ook heb ik een product folder voor HEMA mogen ontwerpen, de afbeeldingen die in de winkel te zien zijn op schermen, en meer.

Socialmedia content

Grafisch ontwerp

Deze bedrijven gingen je voor