Brand

design.

Voor dit project mocht ik het complete brand design doen. 
Van concept en creatie van het logo tot aan het uitwerken
zoals sportkleding, maar ook de uitstraling van de studio. 

Tevens heb ik de huisstijl ook doorgevoerd in het webdesign.
En uiteindelijk het vormgeven van het werkboek

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijlof re-style?

Over Hunters Academy

Hunters Academy is een high end crossfit box waar je tevens ook gecoacht word op verschillende vlakken. Namelijk op mentaal en fysiek vlak. Wie jij bent als ondernemer, ouder, maar ook als sporter etc. Er trainen hier voornamelijk ondernemers die meer uit hun leven en bedrijf willen halen door bepaalde doelen WEL te halen. Zoals afvallen, fitter worden, maar ook meer omzet, beter werk en privé te combineren etc. 

Hunters Academy helpt je om de keuzes te maken om te worden wie je moet zijn, met een daarbij passende levensstijl, die je ook kunt houden. Zij formuleren de noodzakelijke aanpassingen in gedrag en stellen vervolgens een programma op maat voor je samen. 

Hierbij combineren ze fysieke, en pyschologische elementen voor het grootste mogelijke effect van het programma en trainingen.

Join the hunt!

“Word je bewust van jouw volledige potentieel.

Wat moest er duidelijk worden in de nieuwe huisstijl?​

• Doelen najagen
• Brutaal naar buiten toe
Groen/Blauw
• Dromenjager
• Discipline
• Brutaal eerlijk
• Betrokken
Militair verleden

• Voorbeeld
• Grenzen verleggen
• Ondernemend
• Confronterend
• Kracht
• Netwerken
• Najagen
Persoonlijke groei

Hoe ging ik te werk?

Met ruim 20 jaar ervaring bij diverse bijzondere diensten binnen landmacht, marechaussee en politie heeft Joke veel kennis en ervaring opgedaan om steeds maar weer krachtige groeikeuzes te maken om te kunnen overleven binnen diverse (verzwarende) omstandigheden. En nu helpt ze jouw daarbij. Dit start altijd bij je lichaam. Ervaar waar je nu staat en wat er nog mogelijk is. Bewust verantwoording nemen op jouw body heeft direct impact op jouw persoonlijke en zakelijke leven.

Ik heb mij laten inspiren door de rankingen in het leger. Omdat het een militair tintje krijgt ben ik hier mee verder gegaan. Je kan hier in de huisstijl leuke dingen mee doen.

Ik had vrij snel het idee om met deze “pijltjes” aan het werk te gaan. Het ligt voor de hand om te beginnen met de initialen van Hunters Academy. H A dus verwerkt in de pijlen vorm. Los van het leger vind ik een pijl ook symbool staan voor groei.

Dit was mijn kleuren inspiratie.

Eind resultaat logo​

Uitwerking huisstijl

Uitwerking webdesign

Ontwerp webdesign uitleg

Ik heb het webdesign ook ontworpen​

Mijn ontwerpen zijn altijd vanaf scratch ontworpen en dus geen template.

Hierdoor weet je zeker dat het design uniek is en niemand anders deze heeft. Helemaal aangepast op jouw huisstijl

Grafisch ontwerp

Testimonial

Joke Stroobach Hunters Academy

Zo op het oog vrij rustig en stilletjes… maar ondertussen pikt Anissa alles op wat ze nodig heeft. Voor het ontwerpen van mijn logo en huisstijl draaide ze haar hand niet om. In no time wist zij precies dat te ontwerpen wat ik voel. Wie ik ben. Waar ik vandaan kom. Precies zoals het moet zijn. Wederom een ontwerp uit de WOW categorie. Haar ontwerpen zijn meer dan een tekening. Het is wie ik ben. En hier houdt het niet op. Anissa denkt graag en goed mee over verdere zaken waar ik als ondernemer niet eens bij stil sta. Gelukkig is ze ook brutaal genoeg om dat te delen. Ook Anissa gaat voor het hoogst haalbare!

Deze bedrijven gingen je voor