Brand

Design

Voor Comhan holland mag ik al het design werk maken wat
te maken heeft met branding. Van alle huisstijl items
tot het hele wagenpark. Van afbeeldingen voor de website,
tot alle product folders en catalogi.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Comhan Holland

Comhan Holland B.V. is een voorraadhoudende en producerende groothandel van aluminium voor bedrijven in de bouw, industrie en visuele communicatie. Zij hebben een grote voorraad aan aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen, én een arsenaal aan kennis in huis. Daarom is Comhan een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten. Dankzij meer dan 70 jaar ervaring weten zij als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. 

Aluminium voor bouw en industrie

Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium zetwerk voor de bouw en industrie moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Comhan is gespecialiseerd in: aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet platen of zonwering onderdelen. 

Systemen voor visuele communicatie

Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel. Bij Comhan is het ook mogelijk om maatwerk profielen te (laten) ontwerpen.

Design is the silent ambassador of your brand.”

Wat maak ik zoal voor Comhan Holland?

Comhan Holland is één van onze grootste en trouwste klanten, vanaf het begin van Identimo werken wij voor Comhan aan verschillende projecten. Ik werk 16 uur per week voor dit bedrijf en in deze tijd maak ik alles wat nodig is qua branding, grafisch vormgeving en soms pak ik ook socialmedia content op.

Wij ontwerpen voor Comhan allerlei soorten grafische uitingen op. Denk aan: folders voor nieuwe en bestaande producten, catalogi met het hele assortiment, 

socialmedia posts, online banners. handleidingen, beursstands, nieuwsbrieven, huisstijl bewaking, verpakkingen etc. Het is techniek combineren met design, een uitdaging voor het Identimo team!

Uitwerking huisstijl

Uitwerking Grafische items

Testimonial

Mariska Bechis Comhan Holland

Anissa is eerlijk, betrouwbaar, oplossingsgericht en gefocust. Zij is een ‘down-to-earth’ type en dat zorgt ervoor dat zij zich zeker niet snel door anderen gek laat maken. Anissa houdt van haar werk en waarschijnlijk is zij daarom ook zo’n harde werker. Dit alles maakt dat het prettig is om met haar samen te werken, want je weet wat je aan haar hebt. Het fijnste is dat Anissa vaak aan een half woord genoeg heeft om tot een creatieve uitwerking te komen. Dat is haar kracht. En, het meest bijzondere aan haar vind ik dat zij zichzelf blijft uitdagen… zakelijk én privé.

Deze bedrijven gingen je voor