brand

DESIGN.

Voor dit project mocht ik het complete brand design doen. 
Van concept en creatie van het logo tot aan het uitwerken
van de huisstijl en het ontwikkelen van een brandboek.
Tevens heb ik de huisstijl ook doorgevoerd in het webdesign. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Over Growth performance

Nick is een High performance coach en coacht ondernemers naar een hoger level op business en mindset. Growth Performance werkt aan de grootsheid van zijn members, waar de members in staat toe kunnen zijn, het resultaat dat ze willen creëren.

Zij zijn er voor mensen, dat betekend dat we niet altijd leuke feedback geven, wel krachtige gegronde feedback waarop mensen kunnen doorpakken, corrigeren en creëren. 

Zij hechten ons aan het resultaat wat iemand heeft besloten te creëren en niet de redenen en excuses waardoor mensen blijven waar ze nu staan.

Stop wanting, Start creating"

Wat moest er duidelijk worden in de nieuwe huisstijl?

Tijdens ons eerste gesprek had hij het veel over drie patronen waar zijn clienten vaak in zitten:

• Het cirkel patroon waarin je constant in hetzelfde patroon zit.
• Het zigzag patroon waarbij je heel erg je best doet en vervolgens weer terug valt.
• En de rechte lijn die daar uit breekt.

Ik heb mij hierdoor laten inspireren en ik zag dat er een W en een O in de naam Growth performance zat.

k heb hier een sterk beeldmerk van gemaakt en deze 3 patronen terug laten komen in de naam. In de W zie je de zigzag patroon, in de O de cirkel en het uiteinde van de W is een pijl die daar uitbreekt en tot grote hoogtes stijgt.

Nick coacht namelijk ondernemers naar een volgend level in hun business!

Hoe ging ik te werk?

Ik had vrij snel het idee om met deze pijl aan de slag te gaan. De pijl symboliseert groei en het leek mij mooi deze te combineren met de letter W. Omdat dit ook lijkt op een grafiek waarbij de lijn hobbelt. Het is namelijk nooit zo dat van A naar B een stijgende lijn is.

Ik heb de pijl strakker gemaakt.Ik vond het toch wat slordig ogen dus ik heb de pijl strakker gemaakt en meer onderdeel van de W laten worden.

Ik ben gaan kijken om een beeldmerk van de 3 patronen te maken. Zigzag patroon, cirkel patroon en de pijl die hier uitbreekt.

Hier zie je ook de 3 patronen in. De cirkel, de stijgende lijn omhoog en de zigzag. De O en W zijn hier samen gevoegd tot 1 symbool. Alleen dan samengevoegd in het woord: Growth

Zie hier het eindresultaat. Ik heb het font aangepast naar wens van de klant omdat dit meer leek op het vorige logo en ik heb nog een aanpassing gedaan met de letter t zodat het een beter geheel werd.

Eind resultaat logo

Uitwerking huisstijl

Uitwerking webdesign

Voorbeeld webdesign Growth performance

Ik heb het webdesign ook ontworpen

Mijn ontwerpen zijn altijd vanaf scratch ontworpen en dus geen template.

Hierdoor weet je zeker dat het design uniek is en niemand anders deze heeft. Helemaal aangepast op jouw huisstijl

Werkboek

Testimonial

Nick Faber Growth performance

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Deze bedrijven gingen je voor