BRAND

DESIGN.

Voor dit project mocht ik het complete brand design doen. 
Van concept en creatie van het logo tot aan het uitwerken
van de huisstijl. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Jeroen Kuyper - Hardloop coach

Jeroen is hardloop coach en begeleid hardlopers met persoolijke doelen te realiseren. Het maakt niet uit of je nu begint met hardlopen, traint voor een snelle 10 km, halve of hele marathon of al ervaring hebt als ultraloper. Zijn trainingsschema’s zijn gericht op vooruitgang, waarbij het voorkomen van blessures een van de belangrijkste aandachtspunten is. 

Design is the silent ambassador of your brand.”

Wat moest er duidelijk worden in de nieuwe huisstijl?

We houden van mensen en van ons vak en dat zie je terug in ons werk en in de relaties met onze klanten.
We houden van mensen en van ons vak en dat zie je terug in ons werk en in de relaties met onze klanten. Een persoonlijk aanpak is waar we voor gaan en staan. Als je een klant van ons wordt, dan maak je onderdeel uit van onze ‘wolfpack’. We begeleiden je van het begin tot het eind, geven je gevraagd en ongevraagd advies en leunen pas achterover als we allemaal gelukkig zijn met het eindresultaat. Identimo

heeft een groot netwerk van professionele, vakbekwame en creatieve professionals waar we onze klanten met plezier mee in contact brengen als we vermoeden dat hen dit verder brengt. We houden niet van 13-in-een-dozijn ontwerpen en een ‘9 tot 5’ mentaliteit is ons vreemd. Al was het maar omdat een creatief denkproces niet stopt als je het licht uitdoet op kantoor.

Hoe ging ik te werk?

Ik maak altijd een mood board voor inspiratie..
Op basis hiervan ga ik schetsen.

Ik heb mij laten inspireren door het loopje van de klant zelf. Jeroen heeft een specifieke loop als je hem kent. Dit silhouette heb ik terug laten komen in het logo

Verder heb ik de initialen J en K gebruikt in het logo van: Jeroen Kuyper.

Dit was mijn kleuren inspiratie.

Eindresultaat logo

Uitwerking huisstijl

Uitwerking webdesign

Ontwerp webdesign uitleg

Ik heb mee gedacht met het webdesign

En een voorstel gemaakt zodat de webbouwer duidelijke handvaten had.

En hier mee verder kon bouwen

Testimonial

Jeroen Kuyper Jeroen Kuyper hardloop coaching

Voor mijn bedrijf in hardloopcoaching zocht ik iemand die een huisstijl voor mij kon ontwerpen. Een goede vriendin verwees mijn naar Anissa. Mijn eerste ontmoeting verliep erg plezierig. Anissa vroeg me van alles om een goed beeld te krijgen van mij en mijn bedrijf en wat mijn wensen waren. Ze heeft toen diverse ontwerpen gemaakt, samen met een collega. Het was leuk om te zien hoeveel mogelijkheden er waren en wat een kleine aanpassing al voor effect heeft op het ontwerp.

Uiteindelijk hebben we een ontwerp en kleurstelling gekozen en is Anissa aan de slag gegaan. Dat heeft geresulteerd in een huisstijl waar ik heel tevreden over ben. Anissa is altijd realistisch geweest over de termijnen waarin ze werk zou opleveren. Nadat alles was afgerond, kwam ik bij een bestelling van t-shirts er achter dat de kleur toch nog moest worden aangepast. Ook toen dacht Anissa met me mee en dat leidde tot aanpassing van de kleur, waarna ik toch tevreden was.

Ik zou Anissa bij iedereen aanbeveling. Het hele ontwerpproces en de contacten verlopen soepel en plezierig en voor de komende jaren kan ik er weer tegenaan!

Deze bedrijven gingen je voor