Meer dan 100 ondernemers zijn u voor gegaan100% tevredenheidsgarantieEen Amsterdams kantoor met persoonlijkheid

Identimo is een grafisch ontwerpbureau, gevestigd in Amsterdam Noord. Wij hebben een klein team van enthousiaste professionals die elke dag hard werken voor onze klanten. Onze vaste klanten zijn o.a HEMA, Sanoma, Comhan en Spotlight productions. Ook helpen wij diverse start-ups aan graphic design, nieuwe website en de opstart van hun social media. Ook verpakking design en product design valt onder onze vaste taken. Iedereen mag bij ons aankloppen als je opzoek bent naar een grafisch ontwerper, een social media specialist of een webdesigner. We werken ook samen met een SEO specialist , een programmeur en een fotograaf.

 

Waarom Identimo?

 

Wij houden niet van 13 in een dozijn, niet van uurtje factuurtje en afstandelijke relaties. Als je een klant bij ons wordt dan hoor je bij onze wolfpack. Dit houd in dat we je vanaf het begin tot het eind begeleiden, advies geven en bereikbaar zijn voor (spoed) aanvragen. Ook houden we ons netwerk graag warm door onze klanten eventueel aan elkaar te koppelen en onze klanten verder te helpen dan alleen een nieuwe huisstijl. We houden van een persoonlijke aanpak.

 

Bekijk hieronder een aftermovie van ons kantoorevent.

 

Je kunt voor uitlopende verzoeken bij ons terecht, zoals verpakkingen, stand ontwerp, grote doeken met LED verlichting, social media marketing, grote oplages folders/brochures en advies/begeleiding. Neem contact op voor meer informatie. Sluit je aan bij onze wolfpack en kijk wat wij allemaal voor je kunnen betekenen!

 

 Hieronder ons team

Over ons - Laura Stamm

Introductie creative wolf Identimo - Laura StammCredits: Xelela

Geplaatst door Identimo op Donderdag 14 november 2019

Social content wolf

Laura Stamm – senior social media creative 

Specialisatie

Verpakking, social media en concept.

Ik ben ooit begonnen als grafisch ontwerper van verpakkingen. Eerst als ontwerper van gift artikelen en bordspellen, later als ontwerper van koek- en snoep verpakkingen. Mijn werk was hierbij het verzinnen en uitwerken van een goed concept en dit vervolgens vertalen naar een mooie verpakking. Het leukste was dan natuurlijk om deze verpakkingen in de winkel tegen te komen! Ook ben ik vanaf het begin al bezig met social media en mijn passie is dan ook korte copy verzinnen voor social content (inhaken). Dit heb ik voor hele mooie klanten gedaan zoals Samsung, Mentos en Inshared. Voor Identimo sta ik elke dag met een lach op en hoop ik op heel veel nieuwe leuke klanten. Kom maar op met die leuke, creatieve en uitdagende opdrachten.

Over ons - Anissa Jakoury

Introductie creative wolf Identimo - Anissa Jakoury Video credits Xelela

Geplaatst door Identimo op Donderdag 14 november 2019

Graphic design Wolf

Anissa Jakoury – senior graphic designer 

Specialisatie

Grafisch ontwerp en webdesign.

Grafisch ontwerpen zit in mijn bloed! Overal waar ik kom bekijk ik logo’s, websites en allerlei andere reclame uitingen. Ik ben 14 jaar geleden begonnen met de opleiding media vormgeven en na 2 jaar was ik al een het werk bij een bureau na een stage periode. Vanaf dat moment was ik verkocht! Nu 14 jaar verder nog steeds heel blij met mijn vak. Inmiddels ons zesde jaar met Identimo ingegaan. Het is super divers. Je krijgt bij verschillende soorten bedrijven een kijkje in de keuken en dat prikkelt mijn creativiteit.

Mijn specialisatie is grafisch ontwerp, logo ontwikkeling en webdesign.

Maar ik vind het zeker ook erg leuk om dat te combineren met social design, concept ontwikkeling en ondernemen!

Over ons - Dylan Martin Perez

Introductie creative wolf Identimo - dylan Martin PerezVideo credits Xelela

Geplaatst door Identimo op Donderdag 14 november 2019

Graphic designer/ brand designer

Dylan Martin Perez

Specialisatie

Graphic designer / Brand designer 

I am Dylan from the canary islands. I work as a graphic designer for Identimo. My speciality is mostly to create the perfect brand. Graphic design is my passion, also street dancing and my family.

Over ons - Isis Nieboer

Introductie creative wolf Identimo - Isis Nieboer Video credits Xelela

Geplaatst door Identimo op Donderdag 14 november 2019

creative wolf

Isis Nieboer

Specialisatie

Creative wolf

Ik ben Isis Nieboer en ik loop stage als grafisch ontwerper bij Identimo

Over ons - Angela brugman

Introductie creative wolf Identimo - Angela BrugmanVideo credits Xelela

Geplaatst door Identimo op Donderdag 14 november 2019

Creative wolf

Angela Brugman

Specialisatie

Creative wolf – stage