Identimo is een grafisch ontwerpbureau, gevestigd in Amsterdam Noord. Wij hebben een klein team van enthousiaste professionals die elke dag hard werken voor onze klanten. Onze vaste klanten zijn o.a HEMA, Sanoma, Comhan en Spotlight productions. Ook helpen wij diverse start-ups aan graphic design, nieuwe website en de opstart van hun social media. Ook verpakking design en product design valt onder onze vaste taken. Iedereen mag bij ons aankloppen als je opzoek bent naar een grafisch ontwerper, een social media specialist of een webdesigner. We werken ook samen met een SEO specialist , een programmeur en een fotograaf.

 

Waarom Identimo?

Wij houden niet van 13 in een dozijn, niet van uurtje factuurtje en afstandelijke relaties. Als je een klant bij ons wordt dan hoor je bij onze wolfpack. Dit houd in dat we je vanaf het begin tot het eind begeleiden, advies geven en bereikbaar zijn voor (spoed) aanvragen. Ook houden we ons netwerk graag warm door onze klanten eventueel aan elkaar te koppelen en onze klanten verder te helpen dan alleen een nieuwe huisstijl. We houden van een persoonlijke aanpak.

Je kunt voor uitlopende verzoeken bij ons terecht, zoals verpakkingen, stand ontwerp, grote doeken met LED verlichting, social media marketing, grote oplages folders/brochures en advies/begeleiding. Neem contact op voor meer informatie. Sluit je aan bij onze wolfpack en kijk wat wij allemaal voor je kunnen betekenen!  Hieronder ons team:

Social content wolf

Laura Stamm – senior graphic designer 

Specialisatie

Verpakking, social media en concept.

Ik ben ooit begonnen als grafisch ontwerper van verpakkingen. Eerst als ontwerper van gift artikelen en bordspellen, later als ontwerper van koek- en snoep verpakkingen. Mijn werk was hierbij het verzinnen en uitwerken van een goed concept en dit vervolgens vertalen naar een mooie verpakking. Het leukste was dan natuurlijk om deze verpakkingen in de winkel tegen te komen! Ook ben ik vanaf het begin al bezig met social media en mijn passie is dan ook korte copy verzinnen voor social content (inhaken). Dit heb ik voor hele mooie klanten gedaan zoals Samsung, Mentos en Inshared. Voor Identimo sta ik elke dag met een lach op en hoop ik op heel veel nieuwe leuke klanten. Kom maar op met die leuke, creatieve en uitdagende opdrachten.

Graphic design Wolf

Anissa Jakoury – senior graphic designer 

Specialisatie

Grafisch ontwerp en webdesign.

Grafisch ontwerpen zit in mijn bloed! Overal waar ik kom bekijk ik logo’s, websites en allerlei andere reclame uitingen. Ik ben 14 jaar geleden begonnen met de opleiding media vormgeven en na 2 jaar was ik al een het werk bij een bureau na een stage periode. Vanaf dat moment was ik verkocht! Nu 14 jaar verder nog steeds heel blij met mijn vak. Inmiddels al 4 jaar Identimo aan het runnen samen met Laura Stamm en dat gaat heel goed! Het is super divers. Je krijgt bij verschillende soorten bedrijven een kijkje in de keuken en dat prikkelt mijn creativiteit.

Mijn specialisatie is grafisch ontwerp, logo ontwikkeling en webdesign.

Maar ik vind het zeker ook erg leuk om dat te combineren met social design, concept ontwikkeling en ondernemen!

Creative pup

Rose Wabbijn – Stagaire

Specialisatie

Stagiaire dtp

Rose loopt hier stage als creatief dtp-er. Ze vind hier zo leuk dat haar tweede stage ook bij ons is! Rose zit op Grafisch lyceum Rotterdam en komt uit Gouda.

Nog 5 maanden te gaan!

Develop Wolf

Bas van de Kamer – Programmeur 

Specialisatie

Webdeveloper

Bas is onze nieuwe aanwinst voor de programmering en het technische gedeelte bij Identimo. Hij kan alles op gebied van backend en doet dit uiteraard altijd zonder klagen;)

Photo wolf

Jordi Wallenburg

Specialisatie

Fotograaf Extraordinaire

Jordi is onze huisfotograaf. Zodra wij fotografie nodig hebben is Jordi onze man! Zie voorbeelden bij Groenendaal of onze eigen fotografie natuurlijk

Huis Wolf

Dexter

Specialisatie

Klanten ontvangst

Dexter is onze huiswolf. Dexter is elke dag mee naar kantoor en is erg goed in het ontvangen van klanten ;). Ook speelt hij graag met de bal en vind hij het helemaal niet erg om een aai over zijn bol te krijgen.