Grafisch

ontwerp.

Voor dit bedrijf heb ik  mee kunnen helpen qua
grafisch ontwerp bij een product lancering. Ik heb
de beursstand en folder ontworpen die op de beurs
weggegeven werd.

Ben je geïnteresseerd in het laten ontwerpen van een
beursstand, folder of ander grafisch ontwerp?

Lightwell

Lightwell is specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame LED-verlichting. Deze manier van verlichten bewijst telkens weer zijn kwalitatieve en gebruiksvriendelijke meerwaarde. Met een fabriek in Lelystad en een kantoor in Amsterdam staat Lightwell garant voor topkwaliteit van Nederlandse bodem. 

De armaturen zijn ontworpen conform een echte Dutch Design benadering: minimalistisch, doelmatig en met oog voor de omgeving. De ontwerpfilosofie van Friso Kramer is wat dit betreft terug te zien in alle ontwerpen, met als uitblinker natuurlijk het Friso Kramer LED armatuur.  Ook is Lightwell een absolute voorloper op het gebied van Smart City ontwikkelingen, wat tot uiting komt in de CENT-R, een gepatenteerd ontwerp dat samen met de gemeente Rotterdam is ontwikkeld. 

Met de CENT-R is een antwoord mogelijk op allen technologie die de komende jaren in de openbare ruimte een plek zal moeten krijgen: slim licht, 5G, E-mobility, sensoren en en alle slimme systemen die verder bij zullen gaan dragen aan de realisatie van de stad van de toekomst. Dus ook voor E-mobility oplossingen zoals EV laadsystemen ben je bij Lightwell aan het goede adres.

Design is the silent ambassador of your brand.”

Wat heb ik mogen ontwerpen voor Lightwell?

Toen er een nieuw product gelanceerd zou worden, namelijk de Friso 2 werd ik gevraagd of ik een ontwerp kon maken voor een nieuwe leaflet (folder ) en tevens beursstand. Het mocht goed opvallend zijn want ze stonden namelijk op de beurs vakbeurs openbare ruimte.

Zie hieronder het eindresultaat. Ik heb gekozen voor de gele kleur omdat het de huisstijl kleuren van Lightwell zijn. Geel en grijs. Maar net een beetje een andere tint. een iets warmere uitstraling heeft het grekegen.

In het doek (en ook de folder) zie je een pijltje die naar de Friso 2 wijst. Dit staat voor LED verlichting. Ik heb de gele cirkels als stijl elementen gebruikt om  aan te geven dat het om verlichting gaat. 

Beurswand

3 luik folder

Deze bedrijven gingen je voor