grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is de reden dat wij begonnen met dit vak. Grafisch ontwerp is overal waar je kijkt. Het kan een cd hoes zijn die je bewaard van je nieuwe band of juist de platenhoezen van vroeger. Het kan een logo zijn, dat je niet uit je hoofd krijgt. Een flyer van een nieuw festival dat mensen moet overtuigen te komen in een overspannen feest wereld. Grafisch ontwerp is heel belangrijk en kan gelukkig nooit vervangen worden met robots. Het is een creatief proces en er moet met veel zorgvuldigheid over nagedacht zijn. Sommige grafisch ontwerp is zo bekend dat je maar een klein vleugje hoeft te zien en je zal het direct koppelen aan een merk. Grafisch ontwerp levert herkenning op en herhaling. Dit zijn twee belangrijke onderdelen van elk bedrijf. Wij hopen iedereen nog lang te helpen met mooi, creatief grafisch ontwerp.

Een sterke eenduidige huisstijl bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van een bedrijf. Soms past de huidige huisstijl niet meer bij het imago die het bedrijf wilt uitstralen. Dan is het nodig dat er een nieuw concept wordt opgezet voor een merk of product. U bent opzoek gegaan naar een grafisch design bureau Amsterdam en omstreken. Wij bieden socialdesign, grafisch design en webdesign. Wij zijn goed in concept en uitvoering en willen graag samen tot een goed en krachtig ontwerp komen. We zetten onze tanden erin en laten niet los voordat het perfect is!

Onder graphic design valt alles wat nodig is om het merk of product te communiceren. Bijvoorbeeld een huisstijl, video/animatie , advertentie, flyer, brochure, uitnodiging,  het ontwerp voor een verpakking of cd hoes en ontwerp van een t-shirts of bewerken van foto’s. Grafisch ontwerp is onze specialiteit! We hebben veel ervaring met onder druk werken voor beurzen en andere grote events. Ook hebben we al vele start-ups geholpen aan de perfecte lancering van hun nieuwe product of dienst. U kunt alles aan ons uitbesteden; van de marketing achter het merk, tot het design en de social media bijhouden.

Op het gebied van socialdesign maken wij content voor alle socialmedia pagina’s. We creëren mooie visuals, passen nieuwe campagnes toe en zorgt dat u beter opvalt tussen concurrentie. Socialdesign is een breed begrip. Hier vallen ook stopmotions, inhakers en op maat gemaakte visuals onder. Neem eens een kijkje in ons portfolio als u nieuwsgierig bent geworden.