Logo ontwerpen

Zit je eraan te denken om een logo te laten ontwerpen voor jouw onderneming? Een logo is eigenlijk het belangrijkste van je bedrijf. Het is de basis en van daaruit ontwikkel je de huisstijl. Een logo ontwerpen is moeilijker dan je denkt. Het is de truc om een sterk logo simpel en duidelijk te maken. Je moet in 1 opslag kunnen zien wat dit bedrijf verkoopt, wat voor uitstraling het heeft en of je er mee wilt samen werken.

Wij ontwerpen al jaren logo’s voor verschillende soorten bedrijven, diensten en producten. Wij streven hierbij altijd naar het tijdloze van een goed sterk logo. Het logo wordt door ons gecreëerd en uitgewerkt in goede concept voorstellen.

 

Hoe gaat we te werk? 

  1. We gaan samen brainstormen over de wensen voor het logo en de branding van je bedrijf. Dit is een uitgebreid onderzoek en dit nemen wij heel serieus. Het logo moet nog jaren meegaan en moet de sfeer van het bedrijf perfect presenteren.
  2. Wij nemen maximaal twee weken voor het schetsen van het logo en het visueel uitwerken hiervan
  3. Wij maken een nieuwe afspraak en presenteren hier maximaal drie uitgebreide concept voorstellen. Deze voorstellen verwerken wij ook op de door jou aangevraagde toepassingen
  4. We kiezen 1 voorstel en werken deze uit in visitekaarten, bedrijfskleding, presentatie materiaal etc.
  5. We maken waar nodig een huisstijlhandboek
  6. We leveren de werkbestanden en de toegepaste branding aan
  7. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen en overleg

 

Wanneer heb je een logo nodig?

Als je een nieuw bedrijf wilt opzetten en je hier een professionele branding bij nodig hebt. Dit is bijvoorbeeld ook zeer geschikt bij het opzetten van een franchise onderneming, waarbij het nodig is dat iedereen volgens een huisstijl handboek werkt. Wij zijn ook goed met een restyle traject. Hierbij werk je al een langere tijd met een huisstijl, maar hebt niet het idee dat dit nog meegaat met de tijd of hebt hier ooit te weinig aandacht aan besteedt en wilt het nu goed aanpakken.

 

Waarom Identimo

Wij hebben een professioneel en creatief team die allemaal hun eigen inbreng en creativiteit heeft. We gaan nooit over 1 nacht ijs, maar leveren altijd een branding concept aan waar ECHT overnagedacht is. Een huisstijl is een investering voor je onderneming en wij nemen dat serieus. Ook leveren wij niet alleen een logo in, maar denken ook mee aan verdere toepassingen van dit logo op bijvoorbeeld bedrijfskleding, bedrijfswagens, applicaties, social media toepassingen en een huisstijlhandboek.

Identimo heeft al voor meer dan 50 ondernemers een huisstijlontwikkeling naar tevredenheid afgerond.

 

Wat is de investering?

De investering van de het maken van een branding voor jouw bedrijf of dienst kost eenmalig €850,-

Hierna kan je het logo overal voor toepassen. Je moet hierbij denken aan een tijdloze investering die op verschillende toepassingen, media en bedrijfsuitingen wordt doorgevoerd.

 

Wat zeggen anderen over Identimo?

 

KLIK en bekijk hier meer testimonials over ons