Grafisch ontwerpbureau amsterdam

Identimo is een grafisch ontwerpbureau uit Amsterdam. Natuurlijk opereren wij overal in Nederland, maar onze vaste basis is in Amsterdam. Wij hebben ons kantoor gevestigd in Amsterdam Noord. Wij helpen met veel plezier al jaren onze klanten met grafisch ontwerp, social design en webdesign.

 

Binnen het ontwerp wordt de lay-out (indeling) bepaald. Hier valt onder: de typografie (lettersoorten, -groottes, kolombreedte, regelafstand, e.d) , het kleurgebruik, de illustraties en foto’s. Eerst wordt er een conceptontwerp gemaakt die wordt gepresenteerd. Dit concept wordt na goedkeuring uitgewerkt tot een eindproduct. Onder grafische ontwerp valt o.a flyers, huisstijlen, logo, folders, brochures, advertentie, app design en uitnodigingen. Wilt u werken met een sterk grafisch bureau uit Amsterdam? Wij zijn jouw creatieve wolven!

Identimo is een super enthousiast en grafisch ontwerpbureau uit Amsterdam. Als creatieve wolven is ons territorium om met oplossingen te komen op het gebied van grafisch ontwerpwebdesign en social media. Wij zijn goed in het ontwikkelen van sterke marketing concepten, op maat gemaakte WordPress websites, originele huisstijlen en strak graphicdesign werk.

Als grafisch bureau Amsterdam hebben wij unieke social media pakketten ontwikkeld waarbij we complete social media pagina’s bijhouden, socialdesign verzorgen actie app’s plaatsen, inhakers maken, nieuwsbrieven versturen en de complete vormgeving van uw bedrijf verzorgen. Bent u opzoek naar een grafisch bureau Amsterdam, dan helpen wij u graag verder. Grafisch ontwerp is onze tweede natuur en creatieve wolven deinzen niet terug om een nieuw merk creatief op de markt te zetten. Bent u nog opzoek naar een goede socialmedia manager? Iemand die met sterke copy komt, goede content en weet wanneer er ingehaakt moet worden?

Wees niet bang en neem contact met ons op. Wij bijten niet ?

 

 

 

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.