Huiststijl ontwerpen

Rotterdam

Het feit dat je hier bent betekent dat het tijd is voor een nieuw concept, een fris gezicht voor je bedrijf.

Welkom bij ons bureau voor huisstijl ontwerpen in Rotterdam.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een krachtig visuele huisstijl te creëren die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Met onze creativiteit helpen wij jou graag bij het ontwerpen van een unieke huisstijl die de identiteit en waarden van jouw merk weergeeft. Wij leggen op creatieve wijze met een huisstijl het hart van jouw bedrijf bloot. Bij een huisstijl moet je denken aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en compliment cards. Je vindt de huisstijl terug op alle media uitingen van je bedrijf.

Visuele identiteit laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen in de regio Rotterdam is meer dan alleen een logo en kleurenpalet. Het is een visuele vertaling van jouw merk waarmee je een blijvende indruk maakt op jouw doelgroep. Ons team van ervaren huisstijl-ontwerpers gaat samen met jou in de regio Rotterdam aan de slag om een huisstijl te ontwikkelen die jouw bedrijf weerspiegelt.We zorgen voor een consistent en herkenbaar geheel waarin alle visuele elementen op elkaar zijn afgestemd. Wij zorgen dat de nieuwe huisstijl voor jaren actueel en onderscheidend is.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Maatwerkoplossingen voor huisstijlen

Ieder bedrijf is uniek en verdient een huisstijl die daarbij past. Bij ons bureau voor huisstijl ontwerpen bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. We luisteren naar jouw verhaal. Wij vertalen dit naar een visuele huisstijl die jouw merkverhaal krachtig communiceert. Ben je een start-up die een sterke eerste indruk wil maken? Ben je een gevestigd bedrijf dat een rebranding nodig heeft? Wij van Identimo uit Amsterdam staan voor je klaar om een nieuwe huisstijl te ontwerpen in Rotterdam. Wij staan klaar om je verwachtingen te overtreffen.

Huisstijl ontwerp en herkenbaarheid

Een sterk huisstijl-ontwerp draagt bij aan de herkenbaarheid van je merk. Het zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt en dat mensen je merk direct associëren met bepaalde waarden en kwaliteit. Bij Identimo hechten wij veel waarde aan consistentie. We zorgen ervoor dat alle visuele uitingen van de huisstijl naadloos op elkaar aansluiten. Van visitekaartjes en briefpapier tot website en sociale media, jouw huisstijl ontwerp zal overal consistent en professioneel worden toegepast. Daarnaast zijn onze huisstijlen tijdloos.

Huisstijl ontwerpen Rotterdam

Bij het ontwerpen van een huisstijl is samenwerking en betrokkenheid essentieel. We nemen de tijd om jou en jouw bedrijf te leren kennen zodat we een goed beeld krijgen van jouw visie en doelstellingen. Jouw input is waardevol voor ons en we houden je dan ook nauw betrokken bij het huisstijlontwerpproces. We luisteren naar je feedback en passen het ontwerp van de huisstijl aan totdat het volledig je verwachtingen overtreft. Samen zorgen we voor een huisstijl waar je trots bent.

Waarom je huisstijl laten ontwerpen door Identimo?

Ervaring

Ons bureau voor huisstijl ontwerpen uit Amsterdam beschikt over jarenlange ervaring in het ontwerpen van succesvolle huisstijlen. Ook in de regio Rotterdam. Wij van Identimo kennen de trends, de beste praktijken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van visuele communicatie.

Creativiteit

Onze ontwerpers zijn ware creatieve geesten. Ze combineren artistiek talent met strategisch inzicht om unieke en impactvolle logo’s, huisstijlen en webdesigns te creëren. We gaan verder dan alleen een mooi design ontwerpen en streven ernaar om een visuele identiteit te creëren die jouw merkverhaal vertelt.

Maatwerk

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen identiteit heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een logo, huisstijl of webdesign die jouw merkwaarden en doelen weerspiegelt.

Samenwerking

Bij ons bureau geloven we sterk in samenwerking met onze klanten. We betrekken je bij het ontwerpproces en houden rekening met jouw input en feedback. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop en we streven ernaar om een huisstijl te creëren waar je trots op kunt zijn.

Resultaatgericht

Ons doel is om jouw merk te laten opvallen en impact te maken. We streven naar resultaatgerichte ontwerpen die jouw doelgroep aanspreken. Jouw boodschap effectief overbrengen en je bedrijf laten groeien.

Contact voor het ontwerpen van een huisstijl?

Wil je jouw visuele identiteit versterken met een professioneel ontworpen logo, huisstijl of webdesign? Neem dan nu contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Ben je actief in de regio Rotterdam? Wij geven bedrijven in de regio Rotterdam het grafische gezicht dat bij ze past. Ons team van experts staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een huisstijl te creëren die jouw merk onderscheidend maakt. Samen zorgen we voor een krachtige visuele identiteit die indruk maakt op jouw doelgroep en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op voor eerste kennismakingsgesprek.

Tevreden klanten

Joke Stroobach

Hunters Academy

Zo op het oog vrij rustig en stilletjes… maar ondertussen pikt Anissa alles op wat ze nodig heeft. Voor het ontwerpen van mijn logo en huisstijl draaide ze haar hand niet om. In no time wist zij precies dat te ontwerpen wat ik voel. Wie ik ben. Waar ik vandaan kom. Precies zoals het moet zijn. Wederom een ontwerp uit de WOW categorie. Haar ontwerpen zijn meer dan een tekening. Het is wie ik ben. En hier houdt het niet op. Anissa denkt graag en goed mee over verdere zaken waar ik als ondernemer niet eens bij stil sta. Gelukkig is ze ook brutaal genoeg om dat te delen. Ook Anissa gaat voor het hoogst haalbare!

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Robson Philippo

CSH

Voor mijn bedrijf “Chauffeur Services Holland” zocht ik een nieuwe logo en kwam ik bij Anissa. De uitdaging was om in het logo mijn bedrijfsnaam + de initialen CSH te verwerken. Dat zijn aardig wat tekens 😱.
Na wat brainstormen en mijn wensen te hebben doorgegeven ging Anissa aan de slag. Wat zo prettig was dat we eerst uitgebreid over de business van CSH hebben gesproken en zij hierdoor een goed beeld heeft gekregen van de onderneming. Tussentijds stelde ze vragen en hield ze me op de hoogte over het proces.

Het resultaat was top! Anissa kwam met een ontwerp waar ik zeer tevreden mee ben en precies aan de wensen voldeed. Het logo is door klanten en relaties goed ontvangen! En na 2 jaar nog steeds modern en alle tijds! Dank voor het mooie resultaat!

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.