brand

DESIGN.

Voor dit project heb ik een rebranding gedaan.
Van het doorontwikkelen van het logo tot aan het uitwerken
van de huisstijl en het ontwikkelen van een brandbook.
Ook heb ik de huisstijl doorgevoerd in een folder. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Over Bravery at home

Afvallen, aankomen en je fit voelen. Wil jij beter slapen en je energieker voelen? Je stressgevoel verminderen? Strakker in je vel zitten? Dat laatste vetrolletje laten verdwijnen? En snel resultaat zien van je inspanningen? Dit is allemaal mogelijk wanneer jij je hormonen in balans krijgt. 

Jouw hormonen in balans en alle gewenste resultaten die daarbij horen! Omdat hormonen direct verband houden met je spijsvertering, is het belangrijk om deze te optimaliseren. Dit bereik je door de voedingsadviezen te volgen in combinatie met de voorgeschreven supplementen. Daarnaast ontvang je ook een trainingsadvies, wat je helpt in het bereiken van jouw doel. 

Bravery at home is het bedrijf van Astrid van der Laan. Zij is voedingsdeskundige en gespecialiseerd in hormoonbalans. Toevallig heb ik zelf ook een traject bij haar gevolgd kan ik oprecht zeggen dat het werkt! 

Moed en dapperheid passen bij mij. Ik heb dit zelf ook moeten leren".

Wat moest er duidelijk worden in de nieuwe huisstijl?

• Moed en dapperheid 
Een restyling van het logo. 
• Niet te veel veranderen ivm de herkenbaarheid

• Voorkeur voor bestaande huisstijl kleuren. 
• Een geheel maken van alle losse items.
• Leeuw terug laten komen die in het logo zit

Hoe ging ik te werk?

Dit was mijn kleurenpalet. Ik heb om de herkenbaarheid te houden ervoor gekozen om dezelfde kleuren aan te houden, maar dan zonder verloopjes.

Dit was het oude logo die ik moest restylen. Zelf vond ik de leeuwenkop niet duidelijk zichtbaar. Maar ik vond het idee van de kop wel leuk, want die past goed bij de slogan: are you brave enough?

Ik heb gespeeld met ronde vormen om het logo wat zachter te maken. Maar ik vond dit persoonlijk niet passen bij de eigenaresse van dit bedrijf.

Nummer 4 en 5 geven de vervolgstappen weer. Ik heb de leeuwenkop wat lichter gemaakt, zodat je duidelijker ziet wat het is.

En dit is het eindresultaat geworden. Ik heb een cirkel toegevoegd aan de leeuwenkop, die de staart voorstelt en er ook voor zorgt dat het één geheel is.

Eindresultaat logo

Uitwerking huisstijl

Uitwerking webdesign

Webdesign Bravery at home

Dit is een voorstel voor een passend webdesign.

Mijn ontwerpen zijn altijd vanaf scratch ontworpen, dus er komt geen template aan te pas.

Hierdoor weet je zeker dat het design uniek is en niemand anders deze heeft. Helemaal aangepast op jouw huisstijl.

Grafisch ontwerp

Recensie

Astrid van der Laan Bravery at Home

Door de juiste vragen te stellen kwam Anissa snel tot de kern van wat ik graag met mijn logo en huisstijl wilde bereiken. Ze heeft dit fantastisch verwoord en vormgegeven, waardoor ik nu een huisstijl heb die past bij mijn bedrijf en bij mezelf. Een fantastisch resultaat wat helemaal klopt. Dankjewel Anissa!

Deze bedrijven gingen je voor