brand

DESIGN.

Voor dit project heb ik de complete branding gedaan. 
Van concept en creatie van het logo tot aan het uitwerken
van de huisstijl en het ontwikkelen van een brandbook.
Ook heb ik de huisstijl ook doorgevoerd in het webdesign. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Over Descholding

Debby Eekman is eigenaresse van het bedrijf Descholding. Als Scrum en Lean coach helpt ze bedrijven het beste uit hun team te halen. De organisatie naar een next level tillen en zorgen voor efficiënte productie.

Als Scrum Coach kan Debby helpen met het implementeren van Scrum binnen een bedrijf en met Lean helpt zij de processen te verbeteren en meer klantwaarden te generen. Tevens geeft zij trainingen op het gebied van Scrum en Lean, bij u op locatie of bij Descholding in Almere.

Wat zijn de diensten?
1) Scrum & Lean trainingen op haar kantoor
2) Online training Scrum master of PO
3) Coaching bij bedrijven op locatie

“Wil je een team Briljante mensen of een Briljant team mensen?"

Wat moest er duidelijk worden in de nieuwe huisstijl?

• Waar staat Descholding voor?
Scrum & Lean coaching
Agile werkmethode

Wat maakt Descholding onderscheidend:
Debby pusht klanten niet maar probeert ze langzaam
  in de flow te krijgen
Debby is pragmatisch
Debby houdt zich heel erg bezig met de mens
Plezier
6 / 7 jaar ervaring

Doelgroep:
• Bedrijven die efficiënter willen werken
• Mensen die product owner of Scrum master willen worden
• Mensen die meer willen weten over Lean
• Agile organisaties die in staat zijn om snel in te spelen op
  veranderingen van de buitenwereld

Hoe ging ik te werk?

Dit was mijn kleurinspiratie.

Ik wilde eerst proberen iets te doen met legoblokjes. Debby legt in haar trainingen veel uit aan de hand van legoblokjes en deze worden bij Scrum en Lean wel vaker gebruikt.

Ik heb de D en E gepakt van Debby Eekman en heb hier met “legoblokjes” een trappetje van gemaakt. Omdat je met Scrum in stappen werkt en in mijn ogen dus steeds een trede omhoog gaat tot het eindproduct af is.

Ik ben er steeds meer een duidelijk beeldmerk van gaan maken. Je ziet de letters D, E en S van Debby Eekman, Scrumcoach.

Bij nummer 5 en 6 heb ik gekeken hoe het stond om de letters in een kubus te maken.

Eindresultaat! Ik heb ervoor gekozen om de letter D ,E, S en C te verwerken in het beeldmerk. Die staan voor Debby, Eekman, Scrumm, Coach. De S is uitgelicht in oranje om het woord Scrum wat meer op te laten vallen. Je kan het beeldmerk ook los gebruiken zonder tekst. De letters hebben allemaal een ronde vorm, want Agile werken is “flexibel”. De letters buigen dus mee. Daarnaast is het ook een spelletje, omdat Debby veel werkt met spelelementen.

Eindresultaat logo

Uitwerking huisstijl

Uitwerking webdesign

Webdesign Descholding

Ik heb een voorstel gemaakt voor het webdesign.

Mijn ontwerpen zijn altijd vanaf scratch ontworpen, dus er komt geen template aan de pas.

Hierdoor weet je zeker dat het design uniek is en niemand anders deze heeft. Helemaal aangepast op jouw huisstijl.

Grafisch ontwerp

Recensie

Debby Eekman Descholding

Aangezien er dit jaar een verhuizing voor de boeg staat voor mijn bedrijf, dacht ik; “nieuw pand, nieuw Logo!” en zijn we samen om de tafel gegaan. Je hebt er een prachtig logo van gemaakt, goed doordacht wat en hoe ik werk en dit verwerkt op een manier dat alleen jij kan. Speels, maar ook serieus, net als ik kan zijn in mijn werk. Ik hou van puzzels en vooral met mijn Scrum teams deze puzzels oppakken en oplossen, laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn met de juiste samenwerking. Hier gebruik ik in mijn werk heel veel leuke spellen, lego en andere dingen voor om dit op een leuke manier duidelijk te maken aan mijn teams en klanten. Dit alles heb je terug laten komen in het logo en in een waanzinnig leuk idee om als gimmick te kunnen geven aan mijn klanten, zakenpartners en natuurlijk trainees. Je hebt niet alleen een mooi ontwerp gemaakt maar een heel handboek betreffende het logo, briefpapier, visitekaartjes en noem het maar op, alles wat je in je ‘branding’ nodig hebt staat erin, echt fantastische. Annisa, hartelijk dank voor dit prachtige logo en de perfecte uitwerking en handboek. Ik zal je zeker aanbevelen voor iedereen die een (nieuw) logo nodig heeft of wellicht al jaren hetzelfde logo heeft! 

Deze bedrijven gingen je voor