Graphic

DESIGN.

Voor dit project mocht ik het grafische ontwerp doen voor
het pakket wat de klanten krijgen van Holistic Banker. 
Van concept en creatie van het werkboek en opdrachten
tot aan het meedenken van het drukwerk en de verpakking
wat alles samen bundelt.

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe huisstijl of re-style?

Over Holistic banker

Een Holistic Banker maakt plannen die jouw leven op een positieve manier veranderen inclusief jouw geld. Vaak ben jij meer gebaat bij een holistische aanpak en soms is een traditionele financiële planningsaanpak het beste vertrekpunt. De holistic banker maakt jouw levenswens financieel actief!

Met holistisch bankieren breng je jouw geld en levenswensen perfect in balans. Het verhelderen en voelen van de onderliggende gewenste kwaliteit levert in een traject bij Holistic banker altijd een passende strategie op. Zonder geld gaat een mens dood. Het is daarom best logisch dat jij er zoveel bij voelt. Geld is geld, maar bij de Holistic Banker staan jouw levenswensen altijd centraal.

Holistic banker helpt je onbegrensd te denken en verbind jouw financiële ambities met jouw gevoel. Hij helpt jou met kiezen. Daarbij horen natuurlijk ook de reguliere instrumenten.

Samen activeert hij dus altijd de oplossing voor jouw leven én jouw geld en dat is uniek, maar wel heel normaal.

De holistic banker maakt jouw levenswens financieel actief!"

Wat moest er duidelijk worden in het grafisch ontwerp?

Voor dit project mochten wij een werkboek ontworpen, en meerdere opdrachten die verzegeld worden met een waxzegel in een envelop. Zodra Nadam (eigenaar Holistic Banker) zegt dat je toe bent aan de volgende opdracht mag deze geopend worden. Het idee hierbij is dat je echt toeleeft naar de opdrachten en je niet laat afleiden door de hoeveelheid informatie maar bewust nadenkt over de opdrachten. 

Ook hebben wij actief meegedacht met de verpakkingsdoos die alle opdrachten en notitieboekje samen bundelt als geheel. Het is een doos geworden met een blauw fluwelen touch met gouden opdruk van het logo. Het idee hiervan is dat je dit pakket in de boekenkast kunt plaatsen en dit er ook nog eens mooi en herkenbaar uitziet.

Hoe ging ik te werk?

Voor dit project hebben we veel illustraties mogen maken.

De verschillende opdrachten worden onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Namelijk: werk, gezondheid, creativiteit, levensdoel, familie, relatie, gemeenschap en bezieling

Op deze verschillende onderwerpen in je leven maak je concrete doelen en hiervan uit ga je een financiële planning maken.

Voor dit alles hebben wij verschillende illustraties gemaakt en dit vervolgens vormgegeven in een werkboek en 7 verschillende opdrachten.

Scroll naar beneden om het eindresultaat te bekijken. Wil je dit eens live zien? Neem dan contact op via het contact formulier en ik laat het je graag zien!

Eind resultaat werkboek

Uitwerking werkboek en verpakkingen

Recensie

Nadam Schmidt Holistic banker

Ik kan best een chaoot zijn, en ik wil juist die leuke, duidelijke en goede opdrachtgever zijn. Het is dan ook fijn om jou te ontmoeten waar elke aanpassing met begrip wordt ontvangen.

Bij Identimo heb ik niet alleen creatie ontvangen, maar co-creatie. Samen zijn wij tot een vet resultaat gekomen van een werkboek. Daarbij werk je alles snel met hoge kwaliteit uit. Van online design tot het juiste papier en de druktechniek. You got this, you own this. 

Je hebt mij enorm verrast met de illustraties. Het is unieke one of a kind content. 

Jij hebt mij geholpen mijn diensten en werkwijze tastbaar te maken. Je denkt en werkt multichannel. Je hebt de e-learning in dezelfde branding omgetoverd. Nu ervaren mijn klanten dezelfde look en feel in het hele proces. Het is mega profi en gevoelsrijk geworden. Dankjewel!

Deze bedrijven gingen je voor