Webdesign

Amsterdam

Welkom bij ons webdesign bureau in Amsterdam. Identimo is specialist in webdesign en wij tillen jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten. Ben je op zoek naar professioneel webdesign die de identiteit en doelen van jouw bedrijf weerspiegelt? Neem dan contact op met Identimo uit Amsterdam.

Ons webdesign-team

Ons team van ervaren webdesigners is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van aantrekkelijke en functionele websites. Wij zorgen ervoor dat het webdesign en de huisstijl van je bedrijf hetzelfde gezicht en sfeer uitademen. Zo ben je herkenbaar voor je doelgroep. Een aantrekkelijke en mooie website zit in webdesign. Het is het online visitekaartje van je bedrijf. Webdesign is het grafische gedeelte dat volgt na het design van de huisstijl.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Visueel aantrekkelijk functionerende website

Bij ons webdesign bureau in Amsterdam geloven we dat een goede website zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij proberen met ons webdesign een perfecte balans tussen creativiteit en functionaliteit te waarborgen. Het resultaat is een website die niet alleen indruk maakt op bezoekers maar ook zorgt voor meer klanten.

Maatwerkoplossing webdesign

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom geloven we sterk in maatwerkoplossingen. We luisteren naar jouw wensen en doelstellingen op het gebied van je bedrijf maar ook je webdesign. Wij ontwerpen en ontwikkelen een webdesign die volledig is afgestemd op wat jij wilt met je bedrijf.

Van webdesign naar website

Na het goedgekeurde design moet het Photoshop design nog even worden omgezet in een goed functionerende website. Wij werken samen met goede en ervaren webbouwers die heel goed in staat zijn om een Photoshop webdesign om te zetten naar HTML om uiteindelijk een goed werkend geheel te maken. Bent u bijvoorbeeld een fan van WordPress of een ander CMS? Dat is geen probleem. Ons webdesign kan met elk CMS. Onze bouwers regelen dat voor jou.

Mobiel webdesign​

In een tijdperk waarin mobiele apparaten steeds populairder worden is het essentieel dat jouw website er op elk schermformaat goed uitziet en goed presteert. Bij ons webdesign bureau in Amsterdam zorgen we ervoor dat jouw website volledig responsief is. Responsief webdesign betekent dat het webdesign zich automatisch aan verschillende apparaten aanpast.

Tevreden klanten

Joke Stroobach

Hunters Academy

Zo op het oog vrij rustig en stilletjes… maar ondertussen pikt Anissa alles op wat ze nodig heeft. Voor het ontwerpen van mijn logo en huisstijl draaide ze haar hand niet om. In no time wist zij precies dat te ontwerpen wat ik voel. Wie ik ben. Waar ik vandaan kom. Precies zoals het moet zijn. Wederom een ontwerp uit de WOW categorie. Haar ontwerpen zijn meer dan een tekening. Het is wie ik ben. En hier houdt het niet op. Anissa denkt graag en goed mee over verdere zaken waar ik als ondernemer niet eens bij stil sta. Gelukkig is ze ook brutaal genoeg om dat te delen. Ook Anissa gaat voor het hoogst haalbare!

Robson Philippo

CSH

Voor mijn bedrijf “Chauffeur Services Holland” zocht ik een nieuwe logo en kwam ik bij Anissa. De uitdaging was om in het logo mijn bedrijfsnaam + de initialen CSH te verwerken. Dat zijn aardig wat tekens 😱.
Na wat brainstormen en mijn wensen te hebben doorgegeven ging Anissa aan de slag. Wat zo prettig was dat we eerst uitgebreid over de business van CSH hebben gesproken en zij hierdoor een goed beeld heeft gekregen van de onderneming. Tussentijds stelde ze vragen en hield ze me op de hoogte over het proces.

Het resultaat was top! Anissa kwam met een ontwerp waar ik zeer tevreden mee ben en precies aan de wensen voldeed. Het logo is door klanten en relaties goed ontvangen! En na 2 jaar nog steeds modern en alle tijds! Dank voor het mooie resultaat!

Linda Lie

Beauty by Linda Lie

Ik had besloten om mijn huisstijl/ logo te laten creëren door Anissa. Na alle mooie creaties die zij heeft gemaakt voor anderen, was ik er van overtuigd dat ik dit door haar moest laten doen. 

Afspraak gemaakt, ze kwam bij mij langs en vroeg of ik wat over mezelf kan vertellen. En ondertussen is zij druk in de weer met pen & papier. Ze noteert alles wat van toepassing kan zijn om jouw huisstijl/ logo het beste vorm te geven. Dit proces is geweldig om te zien, je ziet hoe haar creatieve brein verbindingen legt met hetgeen jij zegt en wat zij gaat creëren voor jou. Totdat ze zegt, dit is genoeg, ik heb alles wat ik moet weten. Na 2 a 3 weken is het dan zover.. Het is klaar!

Ik ben zo ontzettend blij met mijn huisstijl!  Anissa weet echt wat zij doet. Zij is een echte professional in haar vak. 

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.