Grafisch design bureau

Amsterdam

Welkom bij Identimo, het leukste grafisch design bureau uit Amsterdam. Bij ons komen creativiteit en vakmanschap samen om de mooiste visuele ervaringen te ontwerpen. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en gepassioneerd grafisch bureau in Amsterdam die je kan helpen bij al je design behoeften, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Neem dan contact met ons op.

Ons grafisch design team

Ons team van getalenteerde grafisch designers is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en aansprekende grafische oplossingen. Bij Identimo kun je terecht voor een nieuw logo en huisstijl, grafisch ontwerp, webdesign en het vormgeven van een volledige merkidentiteit. Wij staan met meerdere gepassioneerde designers klaar om de visie van je bedrijf tot leven te brengen.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Creatief en innovatief designbureau

Bij ons grafisch design bureau leggen wij op een creatieve manier het hart van jouw bedrijf bloot. We houden van uitdagingen en streven ernaar om telkens weer grenzen te verleggen. Ons team is op de hoogte van de nieuwste designtrends en technologieën.

Samenwerking grafisch design

We geloven sterk in de kracht van samenwerking en hechten veel waarde aan de input en feedback van onze klanten. Wij verdiepen ons daarom helemaal in de dromen van onze klanten. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je designwensen, we begrijpen je doelen en we zorgen ervoor dat ons grafisch eindresultaat je verwachtingen volledig overtreft.

Grafisch design bureau Amsterdam

Bij ons grafisch design bureau in Amsterdam begrijpen we dat een succesvol ontwerp verder gaat dan alleen een mooi plaatje. We geloven in het feit dat het grafische design de stille ambassadeur van je bedrijf is. Onze grafische ontwerpen zijn doordacht en strategisch met als doel effectieve communicatie en een positieve merkbeleving.

Ons grafisch design

Ons grafisch design bureau uit Amsterdam biedt een scala aan diensten om aan al je ontwerpbehoeften te voldoen. Enkele van onze meest gevraagde diensten zijn:

Logo design en huisstijlontwikkeling: we creëren grafisch unieke en onderscheidende logo’s die de kernwaarden en identiteit van je merk weerspiegelen.
Branding: we helpen je bij het ontwikkelen van een consistente en herkenbare merkidentiteit.
Webdesign: wil je jouw huisstijl goed doorvoeren? Neem dan ook je website mee in de vorm van webdesign.

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met ons op voor eerste kennismakingsgesprek.

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.