Grafisch Ontwerp

Amsterdam

Grafisch ontwerp is een belangrijk aspect van de visuele communicatie van je bedrijf. Het is de kunst om ideeën, concepten en informatie op de juiste manier naar voren te brengen. Identimo uit Amsterdam geeft ZZP’ers, kleine en middelgrote organisaties het grafische gezicht dat bij ze past.

Wat is grafisch ontwerp?

Grafisch ontwerp is het visuele aspect van ideeën en concepten met behulp van typografie, kleur, beeldmateriaal en lay-out. Bij Identimo ontwerpen wij:

 • Huisstijlen
 • Logo’s
 • Brochures
 • Visitekaartjes
 • Websites en nog veel meer.

   

Werkwijze grafisch ontwerp

Bij Identimo in Amsterdam werken wij volgens een bepaalde werkwijze om ons grafisch merk zo hoogwaardig mogelijk te maken. Hieronder vind je onze werkwijze met betrekking tot complete branding.

 • We starten als eerste een brainstormsessie met jou als klant.
 • Binnen twee tot drie weken leveren wij een eerste graphic design
 • Wij presenteren drie grafische ontwerpen.
 • Je kiest hier één grafisch ontwerp uit en die gaan wij uitwerken.
 • Het uitgewerkte logo wordt uitgewerkt in verschillende toepassingen.
 • We maken een huisstijlhandboek voor jou als klant en andere ontwerpers.

Waarom grafisch ontwerp voor je bedrijf?

Grafisch ontwerpers hebben kennis en expertise om de boodschap van een bedrijf om te zetten in een visueel concept. Wij werken nauw samen met jouw bedrijf om je behoeften en doelen te begrijpen en deze te vertalen naar een grafische vormgeving.

Grafisch ontwerp Amsterdam

Grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van de communicatie van je bedrijf. Of het nu om een logo, brochure of website gaat. Je bedrijf wordt met het design geïdentificeerd en dat design dient er dus uit te springen. Identimo uit Amsterdam is gespecialiseerd om op een creatieve manier grafische vormgeving naar een hoger niveau te tillen.

Grafisch ontwerp offerte

Amsterdam is een stad met veel bedrijvigheid en concurrentie. Het is daarom belangrijk voor bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Een goed grafisch ontwerp kan daarbij helpen. Er zijn veel grafische ontwerpers in Amsterdam die bedrijven helpen met hun visuele identiteit. Er kan er echter maar één de beste zijn en dat is Identimo uit Amsterdam. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in een gesprek of offerte.

Voorbeelden Grafisch ontwerp logo's

Voorbeelden Grafisch ontwerp brochures

Huisstijlhandboek uitleg

Ik maak altijd een huisstijlhandboek als de huisstijl af is. Zodat de klant er zelf mee uit de voeten kan en de huisstijl goed bewaakt blijft.

Hier zit de uitleg in welk logo je gebruik op welke ondergrond. En ook: voor offline en online gebruik.

Ik verwerk hier alle kleurcodes in voor drukwerk en voor je website.

Ik plaats hier verschillende toepassingen zodat je kunt zien hoe het logo geplaatst moet worden.

Ik laat ook zien wat voor soort fotografie bij de huisstijl past.

Ik stuur dit mee als PDF bij oplevering van de huisstijl.

Voorbeelden Grafisch ontwerp beursstands

Voorbeelden Grafisch ontwerp verpakkingen

Voorbeelden Grafisch ontwerp webdesign

Ontwerp webdesign uitleg

Ik heb het webdesign​ ook zelf ontworpen.

Mijn ontwerpen zijn altijd from scratch ontworpen en dus geen template.

Ik presenteer 3 ontwerpen.

Voorbeelden Grafisch ontwerp promotie materiaal

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.