Grafisch Ontwerp

Rotterdam

Ben jij nog niet onderscheidend met de grafische vormgeving van je bedrijf? Wil jij jouw bedrijf een visueel ontwerp onderscheid geven in de bruisende zakenwereld van Rotterdam? Grafisch ontwerp is de sleutel tot het creëren van een krachtige merkidentiteit die de harten en geesten van jouw doelgroep verovert. Het is de stille ambassadeur van je onderneming. 

Waarom een Grafisch ontwerpbureau in Rotterdam?

In Rotterdam is er de mogelijkheid om samen te werken met een ervaren grafisch ontwerpbureau dat jouw visie omzet in visuele meesterwerken. Dat grafisch ontwerpbureau heet Identimo uit Amsterdam. Bij Identimo helpen wij bedrijven om ze het gezicht te geven dat bij ze past. Wij komen weliswaar uit Amsterdam maar wij bezegelen graag onze liefde voor Rotterdam door mooie designs voor deze stad te maken. Neem vandaag contact met ons op voor een grafisch design van topkwaliteit.

Kernwaarden weergeven door door grafisch ontwerp

Jouw merkidentiteit is belangrijk voor het creëren van een blijvende indruk. Een grafisch ontwerpbureau kan jou helpen bij het ontwikkelen van een unieke visuele identiteit die de kernwaarden en persoonlijkheid van jouw bedrijf weerspiegelt. Een opvallend logo, huisstijlof een webdesign, wij overtreffend jouw verwachtingen. Het juiste grafisch ontwerp tilt jouw merk naar een hoger niveau en maakt het onvergetelijk.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Professioneel grafisch ontwerp in Rotterdam

Ons grafisch ontwerpbureau uit Amsterdam met Rotterdamse klanten beschikt over een team van getalenteerde ontwerpers met een schat aan ervaring en expertise. Wij begrijpen de lokale zakelijke cultuur van Rotterdam en zijn op de hoogte van de nieuwste designtrends. Daarnaast hebben onze ontwerpers passie voor hun vak. Bij Identimo kunnen wij tot in de eeuwigheid ontwerpen, gewoon omdat we zo ontzettend van het vak houden. Wij ontwerpen het liefst voor verschillende bedrijven en branches zodat onze creatieve mind altijd geprikkeld blijft.

Visuele grafische communicatie

Grafisch ontwerp gaat verder dan alleen mooie afbeeldingen. Het is een krachtig communicatiemiddel waarmee je jouw boodschap effectief overbrengt naar jouw doelgroep. Het juiste kleurenpalet, typografie en beeldgebruik kunnen de juiste emoties opwekken en een blijvende indruk achterlaten. Ons grafisch ontwerpbureau begrijpt de kracht van visuele communicatie en helpt jou om je boodschap op een impactvolle en onderscheidende manier over te brengen.

Grafisch ontwerp Rotterdam

In de dynamische zakenwereld van Rotterdam is het essentieel om een voorsprong te hebben met je grafisch design. Door te investeren in professioneel grafisch ontwerp, geef je jouw bedrijf de kans om zich te onderscheiden. Er zijn je al velen klanten voorgegaan bij ons designbureau.

Contact

Een succesvol grafisch ontwerpproject begint met een goede samenwerking.  Wij luisterennaar jouw wensen en gaan je verwachtingen overtreffen. We leveren hoogwaardige ontwerpen die jouw merk versterken en jouw boodschap effectief overbrengen. Met een combinatie van creativiteit, technische vaardigheden en strategisch inzicht zorgen we ervoor dat jouw grafisch ontwerpproject een succes wordt. Heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar Rotterdam om te laten zien wat we in huis hebben.

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.