Huisstijl ontwerpen

Amsterdam

Met een sterk en herkenbaar huisstijl ontwerp bepaal je voor een groot deel de eerste indruk van jezelf en je bedrijf. Soms ben je een huisstijl ontgroeid. Het past niet meer bij wie je nu bent of waarvoor jij of je bedrijf staat. Dan is het tijd voor een nieuw concept, een fris gezicht. 

Schakel Identimo in voor een huisstijl ontwerp

Identimo uit Amsterdam is gespecialiseerd in concept en uitvoering van hoogwaardige huisstijlen. Samen komen we tot een aansprekend en onderscheidend ontwerp van een nieuwe huisstijl. 

Denk bij het laten ontwerpen van een nieuwe huisstijl bijvoorbeeld aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, compliment cards. Je vindt het ontwerp van een huisstijl terug op alle media-uitingen van een bedrijf. 

Als je op zoek bent naar een huisstijlontwerp in Amsterdam dan ben je bij Identimo op de juiste plek. Het ontwerpen van een huisstijl is een belangrijk proces. Je moet rekening houden met verschillende aspecten van je bedrijf. Denk hierbij aan je doelgroep, je merkidentiteit en je visie. Het is verstandig om voor een nieuw ontwerp van je huisstijl Identimo uit Amsterdam in te schakelen. Wij zijn het neusje van de zalm in huisstijlontwikkeling.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Onze werkwijze huisstijl ontwerp

Bij Identimo in Amsterdam werken wij volgens een bepaalde werkwijze om een knallende huisstijl te maken. Dit zijn de stappen die wij ondernemen om tot een huisstijl te komen.

  • We starten als eerste een brainstormsessie over de huisstijl.
  • Binnen twee tot drie weken leveren wij een eerste graphic design
  • Wij presenteren drie grafische ontwerpen.
  • Je kiest hier één grafisch ontwerp uit en die gaan wij uitwerken.
  • Het uitgewerkte logo wordt uitgewerkt in verschillende toepassingen.
  • We maken een huisstijlhandboek voor jou als klant en andere ontwerpers.

Een huisstijl laten ontwerpen is belangrijk

Als bedrijf begrijpen wij hoe belangrijk het is om een uniek logo en huisstijl te hebben die je bedrijf vertegenwoordigt. Wij hebben zelf ook diep nagedacht over onze huisstijl. Het logo en de huisstijl zijn visuele representaties van je bedrijf die je bedrijf naar een hoger plan tillen. Ook hebben ze impact op de manier waarop klanten je bedrijf waarnemen. Een professioneel ontworpen logo en huisstijl maken een positieve indruk op je bedrijf en zorgen voor herkenbaarheid in de markt. Daar doe je een tijdje over. Wij helpen je graag met het ontwerpen van een top notch huisstijl.

Offerte huisstijl ontwikkelen in de regio Amsterdam?

Zit je met je bedrijf in de regio Amsterdam? Laat je huisstijl ontwikkelen door Identimo. Bij ons kun je terecht voor de huisstijl die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met één van onze huisstijlontwerpers om een offerte aan te vragen.

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.