Logo ontwerpen

Amsterdam

Wil je een uniek design logo laten ontwerpen in de regio Amsterdam? Dan ben je bij Identimo aan het juiste adres. Een logo is het eerste visuele symbool van een bedrijf. Bij Identimo uit Amsterdam ontwerpen wij logo’s voor ZZP’ers, kleine en middelgrote organisaties. Wij maken de mooiste en creatiefste logo-ontwerpen die impact geven aan jouw bedrijf. Aan onze portfolio aan logo designs zie je meteen wat voor schoonheid wij voor onze klanten ontwerpen. Wij heten niet voor niks Identimo. Wij brengen de identiteit van jouw bedrijf naar een hoger plan.

Werkwijze logo laten ontwerpen in Amsterdam

Bij Identimo in Amsterdam werken wij volgens een bepaalde werkwijze om onze logo-ontwerpen zo hoogwaardig mogelijk te maken. Hieronder vind je onze werkwijze met betrekking tot logo designs.

 • Als eerste houden we met jou als klant een brainstormsessie. Tijdens de brainstormsessie bespreken we alle dingen die belangrijk zijn om een knallend logo te laten designen.
 • Briefing maken: op basis van de brainstormsessie maken wij de briefing voor het ontwerp van het logo. Met deze briefing gaan wij aan de slag met de eerste ontwerpen van het logo.
 • Wij presenteren drie logo ontwerpen. Uit deze logo ontwerpen kies jij je favoriete logo uit waarmee wij voortvarend aan de slag gaan.
 • Je kiest hier één logo ontwerp uit en dat logo gaan wij verder uitwerken. Vanzelfsprekend laten wij jullie in deze fase input geven.
 • Het uitgewerkte logo werken we nog een keer uit in verschillende toepassingen.
 • Extra designronde: Op basis van het uitgewerkte logo komt er eventueel een extra ontwerpronde van het logo. Dit kunnen zelfs meerdere ontwerprondes zijn. Wij laten het aantal ontwerprondes van jou als klant afhangen.
 • Het definitieve logo ontwerp is klaar. Het logo is nu klaar voor gebruik en kan worden ingepast op visitekaartjes, factuurpapier, social media, autobestikkering, verpakking, webdesign etc.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Waaraan voldoet een goed logo?

Een goed logo heeft een aantal belangrijke elementen, zoals de juiste kleuren, vormen en lettertypen. Aan een logo ontwerp zie je meteen waar een bedrijf voor staat.

Dat is ook waar wij bij Identimo zoveel waarde aan hechten en wat wij voor onze klanten naar voren willen brengen: waar staat een bedrijf voor en hoe onderscheid je. Alleen al door middel van een mooi logo ontwerp realiseren wij dit. Je bedrijf wordt met zijn of haar logo geïdentificeerd en dat ontwerp dient er dus uit te springen. Identimo uit Amsterdam is gespecialiseerd om op een creatieve manier logo-ontwerpen naar een hoger plan te tillen.

Kleurgebruik voor het logo-ontwerp

Kleuren zijn vanzelfsprekend belangrijk bij het ontwerp van je logo. Elke kleur heeft een eigen betekenis en roept emoties op. Zo staat blauw voor betrouwbaarheid en professionaliteit terwijl rood staat voor passie en energie. Onze logo-ontwerpers zijn op de hoogte van de betekenis van kleuren. Wij helpen onze klanten om de juiste keuze te maken voor hun logo. Soms is het advies om de kleurstelling van het logo aan te passen omdat de oude kleur niet goed reflecteert waar het bedrijf voor staat. Wij adviseren je hier natuurlijk uitgebreid over.

Lettertype logo design

Ook het lettertype dat je gebruikt om het logo te laten ontwerpen is belangrijk. Het lettertype moet passen bij de identiteit van je bedrijf. Tevens moet het lettertype van het logo leesbaar zijn op verschillende formaten. Onze logo-ontwerpers hebben ruime ervaring met het kiezen van de juiste lettertypes en kunnen jou dan ook uitstekend adviseren.

Definitieve logo design

Natuurlijk is ook het ontwerp van het logo belangrijk. Het logodesign moet herkenbaar zijn en het moet passen bij de doelgroep die je wilt bereiken. Onze ontwerpers hebben veel ervaring met het maken van unieke logo’s. Wij helpen bij het maken van de juiste keuze. Zodra we het pad van de brainstormsessies tot het definitieve ontwerp hebben bewandeld is voor jouw bedrijf een fantastisch logo ontworpen.

Aspecten van een logo ontwerp

Bij Identimo vinden wij een aantal aspecten van het logo ontwerp belangrijk. Wat zijn deze belangrijke aspecten van een logo ontwerp?

 • Een logo moet gemakkelijk te herkennen zijn.
 • Een logo ontwerp moet in één oogopslag de juiste boodschap overbrengen.
 • Een succesvol logo heeft een onderscheidende uitstraling die past bij het bedrijf en de doelgroep.
 • Een logo moet zich onderscheiden van andere bedrijven in dezelfde branche.

Het logo ontwerpproces in Amsterdam​

Het ontwerpen van een logo is een proces waarin veel keuzes gemaakt moeten worden. Zo maken wij bij Identimo uit Amsterdam keuzes op het gebied van kleurgebruik, lettertypes en vormgeving. Onze ontwerpers hebben ruime ervaring op deze gebieden. Zij geven uitstekend advies bij het maken van de juiste keuzes over deze aspecten van het logo ontwerp.

Schakel Identimo voor logo ontwerp

Overweeg dus zeker om een professionele logo-ontwerper van Identimo in te schakelen als je op zoek bent naar een logo voor jouw bedrijf in de regio Amsterdam. Het is een investering die zichzelf altijd terugverdient. Wij hebben al veel bedrijven in de regio Amsterdam gebruik laten maken van ons onderscheidende karakter.

Logo ontwerpers die meedenken​​

Een hoogwaardige ontwerper van Identimo in de regio Amsterdam denkt altijd met je mee. Samen met jou komen we tot een logo ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf. Dit maakt net het verschil tussen een gewoon logo en een logo dat helemaal je bedrijf representeert. Het resultaat van ons ontwerpproces is een uniek logo waarmee je je concurrent je hielen laat zien.

Contact opnemen met ons voor logo ontwerp in Amsterdam?

Een goed logo is essentieel voor de uitstraling van een bedrijf. Bij ons kun je terecht voor het ontwerpen van een uniek logo dat perfect past bij de identiteit van jouw bedrijf. We heten niet voor niks Identimo. Onze ervaren ontwerpers begeleiden jou graag tijdens het ontwerp-traject om een uniek logo te maken dat er ook echt uitspringt. Neem vandaag nog contact op met één van onze ontwerpers om het logo design voor jouw bedrijf te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.