Logo ontwerpen

Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uniek logo ontwerp in de regio Rotterdam? Dan ben je bij Identimo aan het juiste adres. Logo’s zijn het eerste visuele symbool voor jouw bedrijf. Wij van Identimo hebben ruime ervaring met het ontwerpen van logo’s voor ZZP’ers, kleine bedrijven en middelgrote organisaties. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je de meest creatieve logo-ontwerpen laat ontwerpen die jouw bedrijf in Rotterdam de impact geven die het verdient. Wij brengen de identiteit van jouw bedrijf naar een hoger plan.

Werkwijze logo laten ontwerpen in Rotterdam

Bij Identimo werken wij volgens een vaststaande werkwijze om onze logo-ontwerpen zo gestroomlijnd mogelijk te maken. Dit is hoe wij onze logo designs stroomlijnen in de regio Rotterdam.

  • Brainstormsessie. Tijdens de brainstormsessie bespreken we alle dingen die belangrijk zijn voor een logo ontwerp.
  • Briefing: het briefing document is uiterst belangrijk voor een logo ontwerp. Aan de hand van dit document gaan de logo ontwerpers aan de slag met het logo design.
  • Identimo presenteert je drie ontwerpen voor een nieuw logo. Uit deze ontwerpen kies jij of jullie het definitieve logo voor je bedrijf.
  • Het uitgekozen logo gaan wij verder uitwerken. Vanzelfsprekend geven jullie ons in deze fase nog belangrijke input. Dit is om het eindresultaat van het uitgewerkte logo nog beter te krijgen.
  • Het uitgewerkte logo werken we nog een keer uit in verschillende toepassingen.
  • Mogelijk zal er op basis van het gedetailleerde logo-ontwerp een extra ronde van logo-ontwerp nodig zijn. Het aantal extra ontwerprondes is afhankelijk van jouw wensen als klant. Het kan zelfs zo zijn dat er meerdere ontwerprondes nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.
  • Het definitieve logo ontwerp is af. Je kunt het logo gebruiken op visitekaartjes, factuurpapier, social media, autobestikkering, verpakking, webdesign etc.

“Mijn klanten zijn mijn ambassadeurs. Als zij Identimo aanbevelen vanwege grafische verbeeldingskracht, in-het-oog-springende ontwerpen én de persoonlijke benadering, is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Waaraan voldoet een goed logo?

Door middel van een aantrekkelijk logo-ontwerp realiseren wij krachtige statements voor onze klanten in de regio Rotterdam. Het logo van een bedrijf is hetgeen waarmee men het bedrijf identificeert, dus het ontwerp moet eruit springen. Identimo is gespecialiseerd in het op creatieve wijze naar een hoger niveau tillen van logo-ontwerpen in Rotterdam.

Het proces van het ontwerpen van een logo in Rotterdam vereist het maken van veel keuzes. Het beste logo is samengesteld uit diverse belangrijke componenten, zoals passende kleuren, vormen en lettertypes. Dit is een cruciaal aspect waar Identimo veel waarde aan hecht. Onze ontwerpers zijn zeer ervaren. We geven natuurlijk advies bij het maken van de juiste keuzes voor het logo-ontwerp.

Logo ontwerpers die meedenken

Onze logo-ontwerpers denken altijd met je mee en werken samen met jou om een logo te ontwerpen dat perfect past bij jouw bedrijf in de regio Rotterdam. Dit zorgt voor een logo dat jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt en zich onderscheidt van de concurrentie.

Schakel Identimo voor logo ontwerp

Als je op zoek bent naar een professioneel logo-ontwerp voor jouw bedrijf in de regio Rotterdam overweeg dan zeker om Identimo in te schakelen. Het is een investering die zichzelf altijd terugverdient en wij hebben al veel bedrijven in de regio geholpen om zich te onderscheiden met een uniek logo.

Contact opnemen met ons voor logo ontwerp in Rotterdam?

Een goed logo is essentieel voor de uitstraling van jouw bedrijf. Bij Identimo helpen we graag bij het ontwerpen van een uniek logo dat past bij jouw bedrijfsidentiteit. Onze ervaren ontwerpers begeleiden je graag tijdens het ontwerptraject. We staan altijd klaar om te helpen bij jou in de regio Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op om het ontwerp voor jouw logo te bespreken of een offerte aan te vragen.

Tevreden klanten

Anissa is scherp en betrokken bij je bedrijf, ze stelt scherpe vragen om zo crystal helder te hebben hoe zij haar creativiteit kan inzetten om zo een professionele huisstijl en branding te creëren dat matcht bij jouw bedrijf. Voor mij heeft ze alle elementen die ik terug wilde hebben in mijn mijn branding krachtig weggezet. Anissa is een aanrader om je uitstraling, je branding te matchen met je bedrijf. She owns.

Anissa kan helder uitleggen waarom ze bepaalde keuzes maakt en neemt je mee in het denkproces. Aanpassingen, voorstellen worden op creatieve wijze weer uitgewerkt met geduld. Ik ben erg blij met mijn logo. Uiteindelijk een prachtig resultaat. Dankjewel!

Gert-Jan de Snoo

Anissa kijkt de kat uit de boom en is in eerste instantie rustig, maar ze weet heel goed de verkregen informatie om te zetten naar iets uitzonderlijks Ik had een aantal foto’s en kleuren ter inspiratie meegenomen naar onze afspraak.Na wat sparren was het ontwerp voor mijn huisstijl en logo klaar.

Dit is het dacht ik bij mijzelf, ik had dit nooit kunnen bedenken. Je ziet direct dat er goed over is nagedacht en ben er heel blij mee. Ik krijg vaak positieve reacties op mijn businesscard als ik deze aan contacten overhandig.

Dus helemaal geslaagd!!!  

“the strength of the pack is the wolf, the strength of the wolf is the pack.